Visa filter Dölj filter
Välj Kategori
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Tillbehör & Verktyg

Här finner du alla de tillbehör du behöver till ditt fiske. Det spelar ingen roll om du fiskar abborre i insjö, gädda på kusten, lax i havet, eller hälleflundra i nord-Norge, vi har fisketillbehören du behöver här. Det kan vara allt från bra tänger till fisksumpar, vi säljer fisketillbehören här.
Berkley Spöhållare Tub
Detta är en smidig spöhållare som håller dina spön på plats vid tran...
139 kr 179 kr
BFT Monster Folding Net XL
Det här är en riktigt stor, vikbar håv med gumminät. Perfekt för riktigt ...
1049 kr 1295 kr
Fox Rage Tool Wrap 4 Piece
Fox Rage Tool Wrap är det perfekta valet för dig som inte behöver så mycket ve...
699 kr
Fox Rage Tool Wrap 7 Piece
Fox Rage Tool Wrap, för dig som behöver alla verktyg och vill ha dom nära till hands.
1049 kr 1149 kr
75
JRC Net Float
En netfloat är ett måste på din karp och specimenhåv!
49 kr 199 kr
Spike-It Scent Marker Garlic
En penna med vitlöksdoft. Perfekt att måla dina jiggar och gummibeten med
49 kr 59 kr
Vi säljer otroligt mycket verktyg och fisketillbehör på Sporting, vi har bra tänger, saxar, peanger och avbitare, allt du behöver för att ha ett lyckat fiske. Vi säljer även mycket håvar och lite Lip-Grips för att hjälpa till vid landning av fisk. När fisken väl är landad så behöver du en avkrokningsmatta och vågsäck, även det hittar du här under fisketillbehör.

Vi säljer även mycket fiskevågar som är godkända för storfiskregistrering. Vi har både fjädervågar och digitala vågar för att ge dig som kund bra med valmöjligheter. Något annat som man behöver till sitt fiske är ett schysst krokbryne för att hålla krokarna sylvassa. Vi har flera modeller av krokbrynen hemma och det är något vi tycker är otroligt viktigt att ha med sig i draglådan.

Ett annat viktigt verktyg man bör ha med sig ute på sjön är en bra fiskekniv. Vi håller ett brett lager av knivar från märken som Rapala, Berkley och Martiini. Utöver alla verktyg och tillbehör så har vi givetvis mycket mycket mer, gosedjur, mörtstugor, fisksumpar, fiskrökar och allt annat du kan tänkas behöva. Kika in fisketillbehör på Sporting! Vi är övertygade om att du hittar något du behöver här.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro