Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Mörtstugor, Kastnät & Sänkhåvar

Här hittar du det du behöver för att fånga din betesfisk så effektivt som möjligt. Vi säljer mörtstugor, sänkhåvar, kastnät och fisksumpar, allt för att göra betesfiskhanteringen så smidig som möjligt. Med dessa hjälpmedel så kan du fånga mycket betesfisk utan att överanstränga dig.
En mörtstuga är ett väldigt smidigt hjälpmedel till att fånga mycket mört från såväl båt som på isen. Många sänker ner sina mörtstugor från isen för att fånga sin betesfisk till ismetet. Givetvis så går det att fånga många andra arter från mörtstugan också. Våra mörtstugor är av högsta kvalit och är enkla att rigga iordning och börja använda.

Kastnät är något som vi säljer otroligt mycket av varje år. Det tar lite tid att lära sig kasta med ett kastnät men när man får in tekniken så är det ett av de absolut effektivaste sätten att fånga mycket betesfisk på, särskilt lite mindre betesfisk som löja. Du kastar helt enkelt ut kastnätet över en plats där du ser betesfisk och drar upp, förhoppningsvis så är nätet då fyllt med betesfisk.

Vi säljer även sänkhåvar som är ett annat sätt att fånga in betesfisk, det är lite som ett omvänt kastnät då du lägger sänkhåven under en plats och när fisken simmar över så drar du upp. Oavsett vad du behöver för att fånga betesfisken så har vi det här!
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB