Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Sporting (Kläder)

Sporting kläder är något vi har lagt ner mycket tid på eftersom vi ville ha något utöver det vanliga.
Motivet på kläderna är vår nya logo som är old-school med tydliga influenser ifrån USA vilket vi gillar eftersom det är därifrån vi hämtar en stor del av vår inspiration till beten etc.

Det är otroligt duktiga Erik Ohlsson grundare av Ge fan i våra vatten och en av medlemmarna i Örebrobandet Millencolin som har designat vår nya logo.

Tröjorna är tillverkade av 100% ekologisk bomull.

OBS. Tröjorna är lite små i storlekar så ta en storlek större än vanligt.
25
Sporting Hood Black
Den coolaste Hoodie du kan ha på sjön! Klä dig med stil ute på sjön!
599 kr 799 kr
25
Sporting Hoodie Röd
Den coolaste Hoodie du kan ha på sjön! Klä dig med stil ute på sjön!
599 kr 799 kr
25
Sporting T-Shirt Röd
Den coolaste tischan du kan ha på sjön! Klä dig med stil ute på sjön!
299 kr 399 kr
25
Sporting T-Shirt Svart
Den coolaste tischan du kan ha på sjön! Klä dig med stil ute på sjön!
299 kr 399 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59