Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Rulltillbehör

När man väl investerat i en fiskerulle så vill man oftast att den ska hålla länge, då gäller det att ta bra hand on sin rulle.  Här hittar du allt från rullfett och oljor till  fodraloch förvaring till dina rullar.
De flesta rullarna på marknaden är väldigt lätta att ta hand om. En haspelrulle kan man enkelt olja upp för att hålla den tipp topp. Har du en multirulle som exempelvis en klassisk ambassadeur från Abu Garcia så kan man enkelt både smörja och fetta upp denna själv. Då behöver du olja och fett som är framtaget för just rullvård. Vi säljer fett och olja från mräken som Abu Garcia och Daiwa.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59