Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Vertikalset

Ett färdigt vertikalset är ett väldigt enkelt sätt att få en bra combo till ditt fiske. Vi på Sporting har plockat ihop ett par vertikalset som vi tycker är bra för att ni lätt ska komma igång med utrustning ni kan vara trygga med. Vi har vertikalset från nybörjarset ända upp till riktigt bra combos som skriker kvalit, detta för att ni ska kunna välja ett set som passar din budget och dina krav. Vi har vertikalset från flera av de storka märkena som Abu Garcia, Westin och självklart BFT.

Det alla vertikalset har gemensamt är att det är korta spön med bra ryggrad samt en lågprofilsrulle med bra bromssystem. Spöna brukar vara från 5'6"" upp till 7'för att vara lagom att fiska över båtkanten och hålla jiggen nära ekolodsgivaren. Vertikalfiske är ett kul fiske och ruskigt effektivt i jakten på gösen, testa på detta med ett av våra färdiga set så har du ett fiske som kommer ge dig många roliga timmar på sjön.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB