Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Vågar

Vågar är ett av de viktigaste tillbehören för en sportfiskare. I många länder är längden på fisken det viktigaste men i Sverige brukar vi gilla att ha vikten på vår drömfisk. Det finns en uppsjö av olika varianter av vågar som både kan vara mekaniska med en fjäder eller digitala.

Vill man kunna registrera sin drömfångst i Sportfiskarnas storfiskregister så bör en fiskevåg vara godkänd av Sportfiskarna för just storfiskregistrering. Vågen behöver då visa vikten med en viss utmätt precision. En våg som är godkänd av Sportfiskarna vet du att du kan lita på och en lista över dessa vågar finner du här.

Fiskevågar finns i alla möjliga former och storlekar för att passa just dig och ditt fiske. Vi har allt från små vågar till abborrfiske till kraftiga vågar till exempelvis karpfiske.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59