Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Jerkbaitset

Jerkbaitfiske har varit väldigt populärt i Sverige sedan filmen Gäddfeber släpptes 2004 och det är inte så konstigt att förstå, det är ett mycket spännande och roligt fiske! Det är upp till dig som fiskare att ge betet den önskade sida till sida gången och det är du som lurar fisken till hugg. Jerkbaits finns i en uppsjö olika former och utföranden för att passa olika situationer och fisken så därför har vi på Sporting tagit fram Jerkbaitset som ska passa dig och ditt fiske i alla prisklasser.

Vi var först i Sverige med att satsa på Jerkbaitfiske och jerkbaitset. Vi är fortfarande väldigt intresserade och duktiga på det. Vårfiske med jerkbaits efter gädda är ett fiske som ligger oss mycket varmt om hjärtat. Testa på detta fiske om du inte gjort det, vi kan lova att ni kommer ha många roliga fiskedagar tillsammans med en jerkbaitcombo från Sporting!

En jerkbaitcombo är uppbyggd på ett kort och styvt jerkbaitspö som är en typ av spinnspö. Dessa spön agerar som en dirigentpinne när du jerkar hem ditt bete. På spöt så sitter det en multirulle av hög kvalit som är byggd för att klara detta tunga fiske. Dessa rullar behöver bra backspärrar och bromsar då jerkbaitfisket är väldigt krävande på rullen. Rullarna och spöna i dessa combos kommer från en mängd olika märken såsom Abu Garcia, BFT, Westin, Shimano och många fler. Tveka inte på att kontakta oss om du har någon fråga om vilken jerkbaitcombo som passar just dig!

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB