Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Haspelset

Haspelset är en hörnsten i vårt utbud hos Sporting. Alla som fiskar mycket har någongång köpt ett haspelset och vi säljer mycket haspelset både på hemsidan och i butiken.
Ett haspelset levereras oftast med spö och rulle men i vissa fall skickar vi även med en flätlina på köpet. Ingår det inte lina så kan du alltid köpa produkten ""påspolad flätlina"" för 129:- där vi spolar på en passande flätlina på rullen.
Bite of Bleak Silver Silver Edition 7,3 fot 10-35 gr A5 Combo
Grym Abborre & Gös Combo med Bite of Bleak Silver Edition A5 spö plus valfri rulle.
fr. 1999 kr fr. 3297 kr
Alla våra haspelset har vi plockat ihop själva utav rullar och spön som vi vet fungerar bra tillsammans och du hittar garanterat ett set som passar just dina ändamål och ditt fiske.

I korta drag kan man säga att kortare spön, 6-7 fot passar bra till abborrfiske eller lättare spinnfiske. Medans en 8 fotare är optimalt för det otroligt populära regnbågsfisket. Men den fungerar självklart även till gädda och abborre. Ett längre, grövre spö är perfekt till både gädd- och gösfiske!

Hos oss hittar du inte de absolut billigaste haspelseten eftersom vi tycker om att sälja utrustning som håller. Därför kan du som kund vara säker på att köper du ett haspelset av oss, så fungerar utrustningen tillfredsställande.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB