Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Trollingset

Trollingfisket är en mycket populär metod som ligger många såväl sportfiskare som guider varmt om hjärtat. Man kan trollingfiska eller ""ro drag"" med allt från en eka med spöt i hand till stora 7m+ båtar med paravaner/pulkor och mängder av spöhållare.

Vi på Sporting har plockat ihop flera olika trollingcombos för att passa ditt fiske, din prisklass och givetvis av bästa kvalit. Vi har trollingset till dig som bara vill ro drag bakom en eka och även för dig som vill rigga 12+ spön på en stor båt och alla er där emellan. Hos oss hittar du trollingset som fungerar till gädda, lax, öring, gös och vilka arter du nu än ämnar att trolla efter. Det är även många som riggar trollingspön på djupriggar för att få ner betena till exakt det djup man vill och till detta har vi trollingset som passar optimalt, både inline-set och vanliga spön. Vi har alltså set som passar alla!

Trollingset brukar ligga på mellan 7 och 9 fot och körs med kraftigare rullar med och utan räkneverk.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59