Visa filter Dölj filter
Välj varumärke
Filtrera på Pris

Big Pit & Baitrunner

Baitrunner är en rulle som man använder främst till mete men även funderar utmärkt att spinnfiska med. Det som utmärker en baitrunner från andra rullar är att man har två separata bromsar. En vanlig slirbroms och även en baitrunner funktion som man slår över för att få en lätt broms vid mete så fisken kan ta lina innan man gör mothugg. Baitrunnern knarrar när fisken kliver på så att du hör när det hugger och kan då sedan snabbt springa fram till spöt, slå av baitrunnern och göra mothugg med slirbromsen. Nästan som en frikoppling fast med lite motstånd.


Vi är störst i Sverige på baitrunners och det beror på att i säljer otroligt mycket mete och karpfiske. Många väljer även att använda baitrunner-rullar till predtormete som exempelvis flötestrolling efter gädda. Det är en mångsidig typ av rulle och slår man av baitrunnern så kan du använda rullen som vilken annan rulle som helst. Baitrunners finns i många olika storlekar och vi har givetviss ett brett sortiment för att det ska finnas en baitrunner-rulle för just dig.


Vi har rullar med baitrunner från flera av de marknadsledande företagen som exempelvis Shimano och Penn. Undrar du över något om baitrunners, tveka inte att ringa oss på 019-32 14 15 eller maila oss på butik@sporting.se.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB