Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Knivar

Knivar är ett väldigt vanligt tillbehör till sportfisket. En kniv kan användas till mycket, exempelvis till att kapa linor, skära upp ved till brasan och såklart till att rensa fisken med! Hos oss hittar du knivar i alla dess former och storlekar som är speciellt framtagna för olika saker. Man vet aldrig när man behöver en fiskekniv när man är ute i naturen.
En filkniv har ofta ett lite smalare och lägre blad än en traditionell kniv, detta för att du enkelt ska kunna följa med ryggraden när du rensar fisken. En filkniv ska alltid hållas sylvass för optimal prestanda med hjälp av en knivvässare. Vi har filknivar av flera modeller med olika längder som passar lite olika fiskarter. Det finns även filknivar med olika styvhet då vissa föredrar en mjukare kniv och andra en hårdare.

Vi har även många olika typer av mer traditionella knivar. Vi har fällknivar som är portabla och lätta att ta med i fickan eller fiskeväskan utan att riskera att man ska skada sig på den. Vi har även många olika vanliga knivar som är optimerade för att exempelvis tälja saker och mer vanligt bruk. Vi har en fiskekniv för just dig!
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB