Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Fjäderringar

Fjäderringar är något som vi sportfiskare använder till en mängd olika saker. Dels fästs oftast kroken i betet med en fjäderring oavsett om det är en wobbler eller ett jerkbait men fjäderringar används till så mycket mer. Det kan vara till stingers, tafsar eller för att fästa tillbehör på sina riggar. Möjligheterna är oändliga! Hos oss på Sporting så finner du en mängd olika fjäderringar till alla tänkbara fiskemetoder från en uppsjö olika varumärken.
American Tackle X-Strong Split Rings
En superstark fjäderring som vi varmt kan rekommendera till gäddfisket
39 kr 49 kr
Attitude Baits Splitring X-Strong
Attitude Baits Split rings är tillverkade i flat wire av robust rostfritt stål som g...
39 kr 49 kr
34
Attitude Baits Teardrop Rig Rings
Droppformad helsvetsad ring med flera användningsområden. T.e.x till skarv mellan fl...
39 kr 59 kr
Sampoo Fjäderringar
Dessa fjäderringar är lindade 3 varv istället för 2 vilket gör de avsevärt mycket starkare än trad...
29 kr 39 kr
På Sporting vill vi hålla ett brett sortiment med tillbehör och småplock för att du som kund ska kunna fiska och rigga som du vill! Därför har vi här samlat ett brett sortiment av fjäderringar från en mängd olika varumärken som exempelvis Berkley, Savage Gear, Darts, American Tackle och många fler. Darts exempelvis är ett varumärke som tar fram en mängd smidiga tillbehör och har därför en mängd olika fjäderringar att välja mellan och de finner du givetvis här hos oss på Sporting. Det finns en uppsjö olika fjäderringar i olika former, både runda och ovala. Vi har fjäderringar från allt från abborrfiske, havsöringsfiske, gäddfiske till tungt havsfiske i nordnorge. Har du några frågor om fjäderringar tveka inte att ringa eller maila oss så hjälper vi dig med vad du behöver!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59