Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Vajerlås & Wirelås

Wirelås använder man till att fästa tafsmaterialet i lekande, krok eller beteslås när man gör egna tafsar eller stingers.
Det finns två olika typer av wirelås. Enkla som är lite smidigare och blir mer slimmade och så dubbla som är bättre till tjocka material eller
Fluorocarbon.

Det viktiga att tänka på när det gäller wirelås är att inte klämma dem hela vägen ut i kanterna eftersom det då blir en vass kant mot din wire eller ditt tafsmaterial som kan skära sönder den.

Vi rekomenderar att köpa en Crimptång till dina wirelås så det blir en säker låsning.
Drennan Crimps
Drennan Slim Crimps är gjorda att matcha Drennans wirematerial.
fr. 49 kr fr. 59 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB