Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Havsfiskerullar

Havsfiskerullar finns i flera olika utföranden men en sak har de gemensamt, de ska klara av det tuffaste fisket vi har här i Norden! Havsfiskerullar är för det mesta multirullar som är byggda så kraftigt som det bara går med starka interna komponenter som drev och kullager som såklart ska vara rostfria. Veven du finner på havsfiskerullar är ofta ett stort power-handle med et rejält handtag som enkelt kan användas även med vantar på. Vi har havsfiskerullar i alla storlekar och prisklasser för att passa just dig.

Vi har havsfiskerullar i flera olika utföranden men vanligast är en multirulle utan linspridare och räkneverk som bara är byggd för råstyrka och för att kunna klara av att drilla hem stora hälleflundror. Vi har självfallet havsfiskerullar med linspridare och räkneverk också som kan vara bra när du vill veta hur djupt du fiskar. Vi har havsfiskerullar för dig oavsett om du fiskar torsk, sej, ur, hälleflundra eller håkärring.

Vi har havsfiskerullar från flera av marknadens största märken såsom Shimano, Penn, Daiwa och Abu Garcia. Vi har en havsfiskerulle för dig och ditt fiske och har du några frågor om havsfiskerullar, tveka inte att ringa oss på 019-32 14 15 eller maila oss på butik@sporting.se.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB