Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Flytoveraller

Att vara på vattnet är något som nästan alla uppskattar oavsett om man åker båt, skidor eller fiskar. På sommaren så är det en sak men så fort vattnet kyls av så är det helt andra krav på utrustning för att vara säker vid en olycka.

Det är här flytoverallen är väldigt bra. Förutom att en flytoverall flyter så skyddar den dig mot den första chocken i kontakt med kallare vatten så kyls du inte heller ner lika snabbt som utan och chanserna att klara en olycka ökar rejält.

Vattnet som sipprar in i en flytoverall vid kragen, ärmarna och fötterna värms upp av din kroppsvärme vilket motverkar nedkylning ytterligare.

Flytoverallen bör användas vid allt fiske ifrån båt och från land på höst och vår men även när du vistas på isen då den kan vara förrädisk och en olycka kan sluta väldigt illa om man inte är förberedd.

Vi har flytoveraller i alla prisklasser. Overallerna flyter i princip lika bra men det som skiljer är förutom design även passform och hur snabbt man blir nedkyld i vattnet.

Det finns ingen ursäkt till att inte använda en flytoverall!
Ursuit Gemino Action Gore-Tex
Gemino Action är en Gore-Tex-dräkt som är lätttare och rörligare än ...
Ursuit Gemino Operative Black
Det säkraste plagget du kan ha på dig ute på sjön!
Westin W4 Flytoverall
Westin W4 en storsäljare när det gäller flytoveraller!
2399 kr 2699 kr
Westin W6 Flytoverall
En Flytoverall av sportfiskare, för sportfiskare!
2899 kr 3299 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro