Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Fiskeväskor

Fiskeväskor & Softpacks är något vi säljer otroligt mycket av året runt. Detta är något som alla sportfiskare måste ha till att förvara sin utrustning i. Vi har fiskeväskor för alla, vi har både ryggsäckar och fiskebags. Vi har även många andra typer av fiskeväskor för exempelvis tackel, stingers och småtillbehör.

Hos oss finner du även ett stort utbud av Softpacks, dessa är oftast vattentäta och perfekta till att förvara exempelvis kläder och elektronik i för att hålla det torrt. Mer traditionella fiskeväskor är tillverkade för att hålla alla dina verktyg sorterade och hålla fiskeboxar med beten i. Oftast brukar du få plats med 4st fiskeboxar i varierande storlek i en fiskeväska.

Vi har fiskeväskor och softpacks från de marknadsledande företagen inom sportfiske. Vi har väskor från exempelvis Berkley, Westin, JRC, Patagonia och BFT. Oavsett om du fiskar i båt eller från land så är det guld värt att ha din utrustning sorterad i en valfri typ av fiskeväska.

Abu Garcia Beast Pro Big Boat Bag
Formgjutna handtag och en löstagbar axelrem gör väskorna lätta att bära. ...
1699 kr 1999 kr
Abu Garcia Beast Pro Boat Bag
Abu Garcia Beast Pro Boat Bag – en helt vattentät väska, tillverkad av värmel...
1099 kr 1399 kr
BFT Predator Bag Jerkbait
BFT Predator Bag Jerkbait är den ultimata bagen för den som ställer höga krav
1695 kr 2095 kr
Savage Gear System Box Bag L 4 boxes (24x47x30cm)
En smidig och rymlig fiskeväska med 4st draglådor med
849 kr 1099 kr
Savage Gear WPMP Lure Carryall Kit 9pcs XL 50L
Savage Gear WPMP Lure Carryall Kit 9pcs XL 50L är en rejäl och vattentät fiskev...
2499 kr 3299 kr
Z-Man Elaztech Bait Blockz
Rymmer upp till 35 paket ElaZtech mjukbeten, Z-Mans Bait BlockZ ger sportfiskare en bekväm, k...
999 kr 1099 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB