Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Dropshot & Jiggspön

Dropshotfisket är en metod som blivit mycket populär de senaste åren, främst vid abborrfiske. Det kan vara en riktigt effektiv metod då du kan få betet att vara mer statiskt och stå still rakt framför näsan på abborren. I och med att jiggen sitter en bit upp på tafsen och inte nere vid sänket så fiskar du lite ovanför bottentryckande fisk vilket är effektivare än att fiska under fisken då de ser bättre uppåt.

Fox Rage Street Fighter Drop N Jig
Spöserie anpassade för streetfiske med reflektiv topp, diskret design och delat handtag ...
929 kr 1199 kr
Till det här fantastiskt roliga fisket så behöver du ha rätt utrustning, det optimala brukar vara ett haspelset. Börja med att välja ett riktigt bra spö gjort för det fiske du ska ut på. Vi har flera grymma haspelspön gjorda för dropshotfisket och kan erbjuda spön i lite olika prisklasser. Ett dropshotspö ska ha en mjukare topp så du vid fisket kan se minsta lilla pet på spötoppen. Oftast är toppen även färgad i något skrikig färg för att det ska synas ännu bättre.

Utöver mjuk topp så har dropshotspöt en stark ryggrad i resten av spöt för att försäkra att mothuggen sitter. Ett optimalt dropshotspö ligger på någonstans mellan 7 och 9 fot. Välj ett spö i vårt sortiment så kommer du se att fisket med dropshot kommer bli mycket lättare och roligare! Vi har spön från flera av marknadens stora märken såsom Abu Garcia, Westin, BFT, St. Croix och Shimano.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB