Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Färdiga Tafsar

Tafs är ett måste när man fiskar i vatten där det simmar gädda som annars enkelt kan bita av linan. Det viktiga med en tafs är att den inte är för kort eftersom fisken då kan komma åt att bita ovanför tafsen. Det finns flera olika typer av tafsar till alla olika typer av fisken.
29
Attitude Baits Fluorocarbon Perch Leader
Attitude Baits Fluorocarbon Perch Leader. Grymma tafsar till ditt abborrfiske! Tillverkade av 100%...
49 kr 69 kr
29
Attitude Baits Titanium Leaders
Attitude Baits Titanium Wire Leader är tillverkad av sjutrådig titan. Kommer med Fasttac...
49 kr 69 kr
34
Attitude Fluocarbon Tafs Xtra Long
Attitude Fluocarbon Tafs har vi använt många år i vårt fiske och sålt tus...
fr. 99 kr fr. 149 kr

Man kan dela in tafsar i några olika varianter som man använder. Den första är helt vanlig ståltafs som används av de flesta. Ståltafs är ofta billiga och fyller sitt syfte. Däremot har ståltafs förmågan att bli veckad av fiskens tänder. Det finns stela ståltafsar gjord på en tråd som passar perfekt till jerkbait-fisket och sedan finns det tvinnade ståltafsar i alla möjliga dimensioner till allt från abborre till havsfisket efter hälleflundra.

För att slippa att tafsen viker sig så finns det titaniumtafs som alltid håller sig rak oavsett hur mycket du böjer i den. Titaniumtafsen är oftast lite dyrare men de håller sig raka betydligt längre än alla andra tafsmaterial.

Fluorocarbontafs är något fler och fler använder just för att en tjock fluorocarbon inte syns lika bra i vattnet som en ståltafs eller titaniumtafs. Den är däremot väldigt tjock och lämpar sig bäst till större beten. Fluorocarbontafsen är mycket populär till fisket efter abbore och även till vertikalfisket efter gös. Fluorocarbonen är perfekt till dessa lite lättare fisken då den är transparent i vattnet men samtidigt skyddar mot gäddan när den väl bestämmer sig för att hugga.

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59