Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Jerkbaitspön

Jerkbaitspö är något vi har väldigt mycket olika varianter på. Jerkbaitfisket är otroligt roligt och har levererat mycket stor gädda sedan det blev stort i Sverige. Ni har säker sett filmen gäddfeber som fick Jerkbaitfisket att ta fart i Sverige när Trumman och Buster fångar mängder av gäddor över 10kg. Det är ett fiske som ligger oss i personalen varmt om hjärtat och vi har därför mycket bra sortiment av jerkbaitspön hemma.

12
Westin W6 Jerkbait-T 6'6''/195cm H 20-80g 1+1sec Casting
Westin W6 erbjuder en ny dimension i jerkbaitfisket som tidigare inte existerat, smidigare och k&#...
3399 kr 3849 kr
14
Westin W6 Jerkbait-T 6'6''/195cm XXH 40-130g 1+1sec Casting
Westin W6 erbjuder en ny dimension i jerkbaitfisket som tidigare inte existerat, smidigare och k&#...
3429 kr 3999 kr
Wolfcreek Damn You Rod Pike & Musky Jerkbait 7'3'' 180g 2-Delad
Detta är ett klassiskt jerkbaitspö. En kortare 7'3" snabb action för att bearbeta d...
3095 kr 3495 kr
Jerkbaitspö har vi från marknadsledande varumärken i alla olika prisklasser. Vi säljer väldigt mycket jerkbaitspön från märken som exempelvis BFT, Abu Garcia och Westin men vi har även lite amerikanska spön från St. Croix. Vi har ett jerkbaitspö för dig som ska köpa ditt första jerkbaitspö och för dig som letar efter det bästa du kan få tag på. Ett jerkbaitspö ska gärna vara kort och fungera lite som en dirigentpinne när du ger gången på ditt jerkbait. Vanligtvis så brukar ett jerkbaitspö vara mellan 6 och 7 fot men vi har även längre och kortare spön än så för att passa just dig.

Jerkbaitfisket är ett av de absolut hetaste metoderna under vårfisket efter gädda. Det tas årligen många stora gäddor på jerkbait kanske särskilt nere i Blekinge som varit otroligt populärt de senaste åren. Söker du gäddan i vassen så är jerkbait ett av de absolut vassaste fiskedragen du kan fiska med och då behöver du ett schysst jerkbaitspö som du finner här.

Har du några funderingar på vilket jerkbaitspö som passar dig bäst, tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig gärna!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB