Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Spinnfiskeset

Spinnfiskeset är en väldigt viktig del hos oss på Sporting. Vi själva använder väldigt mycket spinnfiskeset i vårt egna fiske och därför är det extra viktigt för oss att utrustningen håller och fungerar riktigt bra. Därför har vi byggt ihop flera av seten här utifrån combos vi själva använt och som fungerat bra för oss.
41
SvartZonker Abborrfemman A5 Spinn Combo
Svartzonker Abborrfemman Edition A5 är ett spinnspö som vi i Abborrfemman butikerna har ...
fr. 1699 kr fr. 2897 kr
40
SvartZonker Gäddfemman G5 Combo
fr. 2999 kr fr. 4996 kr
Spinnfiskeset är i största del till gäddfiske med både stora och lite mindre beten. Därför sitter det rejäla rullar som klarar mycket stryk på alla spinnfiskeset vi har i butiken och på hemsidan. Ett spinnfiskeset är optimalt till gummibeten, tail-beten och många fler varianter. Vi har set byggda för mängder av olika kastvikter i olika prisklasser för att passa just ditt fiske och din ekonomi.

När du köper ditt nya spinnset av oss på Sporting kan du känna dig trygg att du köper ett set som är väl beprövat och som kommer att fungera så att du slipper krångla på fisketurerna. Vi vill att ni ska vara nöjda, därför har vi byggt ihop de bästa seten i varje prisklass.

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59