Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på pris

Haspelrullar

Haspelrullen är den vanligaste modellen av rulle som används till alla olika typer av fisken. Haspelrullar har funnits på marknaden i många år och har utvecklats mycket vilket ger rullarna bättre prestanda och hållbarhet men även lägre vikt för varje ny generation som kommer. Haspelrullen är som sagt bra till det mesta och kastar dessutom riktigt långt tack vare att spolen är öppen och linan kan flyga fritt av den. En klockren rullsort för såväl nybörjare som proffs som är väldigt problemfri!
28
Daiwa 18 Ninja LT
Daiwa Ninja LT är en lätt, slitstark och extremt prisvärd haspelrulle. Sedan tidiga...
499 kr 695 kr
15
Daiwa 21 Ballistic MQ LT
Ballistic  från Daiwa som du har lärt känna och älska har designats om oc...
2199 kr 2599 kr
13
Daiwa 23 Revros LT
Revros 23 LT är en haspelrulle från Daiwa som trots sitt ringa pris, har bestyckats med ...
699 kr 799 kr
25
Shimano Catana
Catana FE är den senaste versionen av en Shimano-klassiker. Catana erbjuder exceptionellt v&#...
599 kr 799 kr
23
Shimano Nasci
Topp rullen i P4 segmentet med bl.a. Hagane drev för slitstyrkan, X-ship kraftöverfö...
999 kr 1299 kr
25
Shimano Nexave FI
Nexave FI, en imponerande fin och prisvärd haspelrulle från Shimano! Nexave FI är d...
599 kr 799 kr
29
Shimano Sahara FJ
Shimano Sahara FJ - Den frambromsade haspelrullen Sahara kombinerar modern design med många a...
849 kr 1199 kr
25
Shimano Sedona FJ
Sedona FJ är en frambromsad haspelrulle som ger långvarig mjukhet, styrka, lätthet ...
fr. 749 kr fr. 999 kr
33
Shimano Sienna RE
En av Shimanos kvarvarande bakbromsade rullar. Att ha bromsen lättillgänlig och enkelt b...
399 kr 599 kr
13
Shimano Sustain
Haspelrulle Sustain från Shimano är en del av Magnumlite-serien och har en MGL-rotor som...
2799 kr 3199 kr
En haspelrulle fungerar som så att den har en öppen spole med ett bygelsystem. När du ska kasta med haspelrulle så fäller du helt enkelt upp bygeln och håller i linan med pekfingret och i kastet så släpper du linan med fingret. När du sedan börjar veva så fälls bygeln ner och du kan veva hem linan. Tack vare att linan glider fritt kan du få riktigt långa kast med en haspelrulle vilket kan vara till en stor fördel. Haspelrullar trasslar och krånglar sällan och det är svårt att få en så kallad ""overrun"" på en haspelrulle när linan trasslar sig. Vi lagerför haspelrullar från marknadens bästa tillverkare i alla möjliga utväxlingar och storlekar. Vi har allt från små UL-rullar till haspelrullar till karpmete och havsfiske. Vi satsar särskilt mycket på rullar från Shimano, Daiwa, Penn och Abu Garcia och har byggt upp ett sortiment av allt från billiga rullar till marknadens absolut bästa. Oavsett om du jiggar abborre eller spinnfiskar gädda så har vi en haspelrulle som passar ditt fiske. Vi strävar ständigt efter att få hem nya spännande haspelrullar och blir imponerade för varje generation haspelrullar som når den svenska marknaden. Med nya teknologier som Shimanos kallsvetsade Hagane-drev och Daiwas LT-design så blir rullarna finare och finare för varje år. Hos oss på Sporting så finner du därför haspelrullarna med den senaste teknologin. Vi har en haspelrulle för dig och ditt fiske!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB