Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Markörer

Många ekolod har numera inbyggd plotter och GPS där man kan navigera och markera ut intressanta platser. Men ingenting slår en riktig fysisk markör då du verkligen kan se exakt position du var på. Det här är ett väldigt användbart hjälpmedel för att hitta på fisk och intressanta områden. Det kan såväl vara till att markera grynnor du sett på ekolodet som att markera ut där du fick bra med fisk.
Markörer finns i flera former och utföranden men de enklaste är bara en flytande plastmarkör med lina och en blyvikt. Du viker helt enkelt ut blyvikten och sänker ner så lägger sig markören där du släpper den. Efter fisketuren så vevar du helt enkelt ihop markören. En markör är ett perfekt hjälpmedel för att veta exakt var man fick fisk eller såg något intressant. Ett måste att ha liggandes i båten!
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59