Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Flytväst

Flytväst är en säkerhet för dig som är ute på sjön. Oavsett om du är simkunnig eller inte så bör du alltid ha en flytväst eller annat flytplagg eftersom man aldrig vet när olyckan är framme.

Vi har flera olika modeller på flytvästar. Både för barn, vuxna, hundar etc.

Det är även viktigt att du vet ifall du vill ha en uppblåsbar flytväst som bara sitter som en krage runt halsen eller en orange till barnen som syns bra och vänder runt personen på rygg.

Vi har det mesta inom flytvästar och kommer utöka sortimentet löpande.
38
Baltic Winner 150 Auto Red
Håll er säkra när ni är nära vatten i denna Winner Auto Red från de ...
999 kr 1599 kr
Köp!
Info
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB