Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Pro Staff & Kändisarnas Combos

Här hittar du fiskecombos som vi i personalen på Sporting, våra Pro Staffers och sportfiskeprofilerna använder. Det är här du hittar den utrustning som proffsen väljer att använda sig utav. I den här kategorin så finner du allt möjligt, det kan vara flugfiskeset, spinncombos, fiskeset till abborrfisket och mycket mer men en sak är gemensamt, köper du ett set härifrån så vet du att det är bra grejor!
43
SvartZonker Abborrfemman A5 Spinn Combo
Svartzonker Abborrfemman Edition A5 är ett spinnspö som vi i Abborrfemman butikerna har ...
fr. 1499 kr fr. 2647 kr
40
SvartZonker Gäddfemman G5 Combo
fr. 2999 kr fr. 4996 kr
Här finner du fiskeseten som profilerna använder i de stora fisketävlingarna som exempelvis Perch Pro och Fly vs Jerk. I dessa tävlingar krävs det att fiska med prylar som håller och som ger profilerna ett lyckat fiske, därför är det enbart kvalitetscombos vi har här.

Vi i personalen har också byggt ihop en hel del combos som vi själva fiskar med, vi säljer ju det mesta vilket gör att vi oftast väljer att fiska med det absolut bästa. Men alla tycker olika vilket gör att det finns en bra variation mellan vår fiskeutrustning mellan olika mräken och aktioner/egenskaper.

Pro Staff & Fiske Kändes Combos finns från en mängd olika märken, vi har exempelvis combos från företag som Svartzonker, BFT, Abu Garcia, Shimano, Vision, Guideline, St. Croix och Daiwa. KIka in här, här kan du hitta även din drömcombo!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB