20
Cox Tail 2 Pack i gruppen Fiskedrag / Extra Tailar & Paddlar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Cox-Tail)
Cox Tail 2 Pack

Cox Tail 2 Pack

Cox BigTail är en större tail som är 25 cm, väger ca 28 gr och är origgade. Mer information
Artnr: Cox-Tail
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Cox BigTail är en större tail som är 25 cm, väger ca 28 gr och är origgade.Cox har lite annulunda färger än vi är van vid.
   Den passar alla Tailbeten både med fast och lös tail. På Cox tail ger den tailenkropppen ett skönt rull med stor profil och lyfter betet så det går grundare. På ex oen McTail skruvar man på en Cox Tail rakt med en droppe superlim.
   Då blir dom super grundgående med stor profil och bra shvong. Den passa även alla typer av tailbeten och fungerar kanon bra som extra svans på div. olika gummibeten med fast svans. 2 st pr pakett.
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Andra köpte även

  22
  Esox Inc Big Paddletail
  Esox Inc XL Paddletail en ett brutal paddel som original sitter på Big Boy och även Maxi...
  69 kr 89 kr
  42
  SvartZonker Big McRubber 25cm
  Ett stort gummibete gjord av SvartZonker's egna Claes "Svartzonker" Claesson, skapad för opti...
  fr. 49 kr fr. 85 kr
  39
  SvartZonker McHybrid 20cm, 100g Gäddfemman Custom
  Nu är den här McHybrid i Gäddfemman 2021 & 2022 färger
  fr. 139 kr fr. 229 kr
  17
  Esox Inc Paddletail
  Esox Inc Paddletail en ett brutal paddel som original sitter på Doombells och även Carro...
  49 kr 59 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB