14
Dansken Jr 18,5 cm i gruppen Fiskedrag / Gäddjiggar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Dansken Jr 185)
Dansken Jr 18,5 cm

Dansken Jr 18,5 cm

Dansken, ett handgjort bete från som är designad av Micke Söderström från  Southstream Lures! Dansken är en riktigt köttig shadjigg som trycker oerhört mycket vatten. Den har en ettrig och väldigt attraktivt rullande gång i en storlek som passar perfekt för hela säsongens fiske. Testfisket har resulterat i 10+ gädda och flertalet stora fiskar där under! Gillar du mellan stora beten så är detta något för dig, den verkligen syns och hörs vare sig du fiskar grunt eller i stora sjöar. Kan riggas med shallow rigg, jiggskalle och offsetkrok. Tveka heller inte att vikta betet ifall du vill ha ner det en bit.Går även att kombinera med en mängd olika attraktors så som rasselkammare och instant spinnerbait-riggar. Mer information
Artnr: Dansken Jr 185
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Dansken, ett handgjort bete från som är designad av Micke Söderström från  Southstream Lures! Dansken är en riktigt köttig shadjigg som trycker oerhört mycket vatten. Den har en ettrig och väldigt attraktivt rullande gång i en storlek som passar perfekt för hela säsongens fiske. Testfisket har resulterat i 10+ gädda och flertalet stora fiskar där under! Gillar du mellan stora beten så är detta något för dig, den verkligen syns och hörs vare sig du fiskar grunt eller i stora sjöar. Kan riggas med shallow rigg, jiggskalle och offsetkrok. Tveka heller inte att vikta betet ifall du vill ha ner det en bit.Går även att kombinera med en mängd olika attraktors så som rasselkammare och instant spinnerbait-riggar.

   • Längd: 18,5cm
   • Vikt: ca 55 g
   • Krokstorlek: 1-1/0
   • Jiggskalle 5/0+
   . Handmade in Sweden
   .
   The Dane is a really meaty shadjigg who pushes an enormous amount of water. It has a tight and very attractive rolling gait in a size that is perfect for the whole season of fishing. The test fishing has resulted in 10+ pike and most large fish below! If you like between large baits, this is something for you, it is really visible and audible whether you are fishing shallow or in large lakes. Can be rigged with a shallow rig, jig head and offset hook. Do not hesitate to fold the bait if you want it down a bit. Can also be combined with a variety of attractors such as rattlesnakes and instant spinnerbait rigs.

   • Length: 18,5cm
   • Weight: about 55 g
   • Hook size: 1-1/0
   • Jig skull 5/0 +
   . Handmade in Sweden
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Attitude Baits Fastach Snap Swivel
  Dessa Snabbfästen med fast lekande gör du snabba och smidiga betesbyten. Mycket anvä...
  49 kr 59 kr
  29
  Attitude Baits Shallow Screw
  Attitude Baits Shallow Screw är gjorda för att rigga gummibeten, främst för sh...
  49 kr 69 kr
  13
  Dansken 23 cm
  Dansken, ett handgjort bete från som är designad av Micke Söderström från...
  199 kr 229 kr
  Attitude Baits Fastach Clip
  Kanske den mest populära beteshaka vi har på marknaden idag.Med dessa gör du snabba...
  49 kr 69 kr

  Andra köpte även

  13
  TG Swim Shad 24 cm
  TrueGlide Swim Shad är ett av de absolut fetaste gummibeten i modern historia! Designad ...
  199 kr 229 kr
  13
  Ubait U-Shad 22 cm
  U-Shad från U-BAiT är ett nytt gummibete framtaget av Jacob Magnusson som tidigare tagit...
  fr. 129 kr fr. 149 kr
  42
  Pig Shad JR 20cm
  En lite mindre version av den numera klassiska The Pig Shad. Perfekt att fiska weedless eller p...
  fr. 49 kr fr. 85 kr
  7
  TrueGlide Guppie 13,5 cm
  Guppies kompakta och konvexa kroppsform ger god krokningsförmåga, krokspetsarna hamnar a...
  279 kr 299 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  070-360 78 59