Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Downsize Combo

Många gillar att fiska stora och tunga beten när man jagar storgäddan men det är inte alltid det som är det vinnande konceptet. Ibland behöver man gå ner i storlek och då är det bra att ha en downsizer combo! För att kunna få iväg de lite lättare betena så bör man ha med ett lättare spö och de finner du här. Det kan vara såväl haspelset som spinncombos men de har alla en lägre kastvikt än de kralliga gäddpåkar. Kika in de set vi byggt ihop här för ditt downsize-fiske!
En stor gädda tar ofta stora beten, brukar man säga. Men det finns de som säger att en mätt gädda inte tar ett stort bete, men däremot så kanske de kan tänka sig att ta en liten betesfisk eller i detta fallet bete som passerar framför näsan på den. Det finns helt enkelt bara ett sätt att ta reda på det, och det är att ge sig ut och testa.

De flesta har säkert testat att kasta lätta beten med sitt gäddspö men även om det går så blir kastlängden inte alls som önskvärd. Då är det bra med ett spö med lägre kastvikt och en rulle som matchar spöt. På den här sidan så har vi byggt ihop en hel del haspelcombos som är otroligt lätta att kasta med och använda. En haspelrulle låter dig kasta lätta beten otroligt långt men med en multirulle så får du betydligt bättre kontroll. Därför så finns det även downsizer combos med multirulle och spinnspön med en lägre kastvikt än traditionella gäddspön.

Här finner du downsizer combos från en mängd olika märken. Vi har spön och rullar från företag som BFT, Abu Garcia, Westin, Eastfield och mycket mycket mer. Här finns det en downsizer combo för alla. Har du några frågor om vilket som skulle passa dig och ditt fiske, tveka inte att höra av dig till oss och fråga.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB