Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Jigg & Dropshotset

Dropshotfisket är ett riktigt kul och effektivt fiske i jakten på abborren. Att fiska av en brant där abborren samlas med en dropshot-rig kan vara det som ger dig bra fiske under en dag. Tack vare att du kan hålla jiggen relativt still på ett helt annat sätt än vid traditionell jiggning gör att chansen att en fisk ser ditt bete ökar markant.Vi har även givetvis jiggfiskeset till det traditionella jiggfisket efter abborre.

43
SvartZonker Abborrfemman A5 Spinn Combo
Svartzonker Abborrfemman Edition A5 är ett spinnspö som vi i Abborrfemman butikerna har ...
fr. 1499 kr fr. 2647 kr

Vi tycker att det är viktigt att ha rätt utrustning till rätt fiskemetod så därför har vi gjort i ordning ett par grymma dropshotset så att du lätt kan komma igång med en bra utrustning och börja fånga fisk! En dropshotcombo är uppbyggd på ett haspelspö, gärna mellan 7-9 fot som ger en bra kastlängd samt god kontroll över ditt bete. Många dropshotspön har en färgad topp likt en feedertopp för att du enkelt ska se minst lilla apill som abborren gör på din jigg. På dessa spön finner du givetvis en haspelrulle som matchar, fotast i flera olika prisklasser är att passa just din budget.

Till jiggfisket så har vi byggt ihop ett antal combos i olika utformningar för alla prisklasser. Det har blivit allt populärare med en spinncombo till jiggfisket byggt på ett lätt spinnspö och en baitcastingrulle. Det vi på Sporting säljer absolut mest av till abborrfisket är dock en klassisk haspelcombo. En schysst haspelcombo kastar riktigt bra och ger dig grym kontroll över ditt bete. Oftast är jiggspön från 6 fot upp till 9 fot och finns i mängder olika kastvikter och egenskaper. Det finns garanterat någon jiggcombo som passar dig här!

Har du någon fråja och Jigg- & Dropshotset, tveka inte att höra av dig till oss!

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB