Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove i gruppen Kläder / Handskar & Vantar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Fish Monkey Bauers)
Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove

Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove

339 kr
Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove, en fantastisk handske från Fish monkey, designad av Niklaus Bauer och hans mormor för att tillgodose behoven hos krävande sportfiskare! Mer information
Artnr: Fish Monkey Bauers
Modell: 
Antal: 
 • Varianter
 • Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove - L/XL
  Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove - L/XL
  339 kr
  Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove - S/M
  Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove - S/M
  339 kr
  Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove - XXL
  Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove - XXL
  339 kr
 • Produktinformation
  • Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove, en fantastisk handske från Fish monkey, designad av Niklaus Bauer och hans mormor för att tillgodose behoven hos krävande sportfiskare!
   Den extra långa handledssektionen skyddar de grunda blodkärlen du har i detta område och håller händerna varmare under mycket längre tid. De riktigt korta, inte för snäva fingehålen kommer inte bara att ge dina fingrar stor rörlighet utan också hålla dina händer varmare eftersom de inte kommer att strypa ditt blodflöde. I det här fallet är mindre faktiskt mer! Och som alltid med Fish Monkey är de gjorda av en högkvalitativ ull som håller dina händer varma även när handsken är genomblöt.

   Handskens insida är täckt med en superhållbar syntetisk läderlapp med gummitryck för bra grepp. Dessa kommer definitivt att vara många fiskares favorithandskar!
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Fish Monkey Wooly Gloves
  Fish Monkey Wooly Gloves är en Ullhandske som är förstärkt vi anläggnings...
  339 kr
  Fish Monkey Backcountry ll Gloves
  Konstruerade av vind och vatten-resistent neoprenematerial för att hålla dina hände...
  599 kr 699 kr

  Andra köpte även

  OG Paint Lures Twister - 7,5 g
  OGP Twister Regnbågens Sista Måltid.
  99 kr 109 kr
  Westim ShadTeez 9 cm
  ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
  19 kr 25 kr
  Westin BullTeez 24cm, 107g Gäddfemman Custom
  Nio!! riktigt grymma färger på Westin BullTeez 24 cm! Färgerna är framtagna av...
  89 kr
  SvartZonker Smashed Silver C99 by Zlatan Ibrahimovic
  Smashed Silver by Zlatan, äntligen är den heta färgen här!
  fr. 109 kr fr. 119 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro