Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på pris

Haspelrullar

Haspelrullen är den vanligaste modellen av rulle som används till alla olika typer av fisken. Haspelrullar har funnits på marknaden i många år och har utvecklats mycket vilket ger rullarna bättre prestanda och hållbarhet men även lägre vikt för varje ny generation som kommer. Haspelrullen är som sagt bra till det mesta och kastar dessutom riktigt långt tack vare att spolen är öppen och linan kan flyga fritt av den. En klockren rullsort för såväl nybörjare som proffs som är väldigt problemfri!
53
Abu Garcia Revo ALX Theta
The REVO ALX THETA är en speciell haspelrulle som är utvecklade av Abu Garcias japanska ...
1399 kr 2959 kr
53
Abu Garcia Zenon
Zenon® från Abu Gargia höjer ribban för vad en premium-haspelrulle skall vara!...
2899 kr 6199 kr
31
Daiwa 20 Fuego LT
20 Fuego LT är inget mindre än början på en ny dimension för LT-rullens d...
899 kr 1299 kr
15
Daiwa 21 Ballistic MQ LT
Ballistic  från Daiwa som du har lärt känna och älska har designats om oc...
2199 kr 2599 kr
13
Daiwa 23 Revros LT
Revros 23 LT är en haspelrulle från Daiwa som trots sitt ringa pris, har bestyckats med ...
699 kr 799 kr
20
Daiwa Regal LT
Daiwa Regal kommer nu med det nya LT-konceptet Light and Tough. Styrka och lätt vikt i en rul...
799 kr 999 kr
17
Shimano Sedona FJ 2500
Sedona FJ är en frambromsad haspelrulle som ger långvarig mjukhet, styrka, lätthet ...
749 kr 899 kr
13
Shimano Sustain
Haspelrulle Sustain från Shimano är en del av Magnumlite-serien och har en MGL-rotor som...
2799 kr 3199 kr
26
Shimano Ultegra
Den helt nya Shimano Ultegra FB är här, en otroligt lätt saltvattenstålig, lyx...
1399 kr 1899 kr
En haspelrulle fungerar som så att den har en öppen spole med ett bygelsystem. När du ska kasta med haspelrulle så fäller du helt enkelt upp bygeln och håller i linan med pekfingret och i kastet så släpper du linan med fingret. När du sedan börjar veva så fälls bygeln ner och du kan veva hem linan. Tack vare att linan glider fritt kan du få riktigt långa kast med en haspelrulle vilket kan vara till en stor fördel. Haspelrullar trasslar och krånglar sällan och det är svårt att få en så kallad ""overrun"" på en haspelrulle när linan trasslar sig. Vi lagerför haspelrullar från marknadens bästa tillverkare i alla möjliga utväxlingar och storlekar. Vi har allt från små UL-rullar till haspelrullar till karpmete och havsfiske. Vi satsar särskilt mycket på rullar från Shimano, Daiwa, Penn och Abu Garcia och har byggt upp ett sortiment av allt från billiga rullar till marknadens absolut bästa. Oavsett om du jiggar abborre eller spinnfiskar gädda så har vi en haspelrulle som passar ditt fiske. Vi strävar ständigt efter att få hem nya spännande haspelrullar och blir imponerade för varje generation haspelrullar som når den svenska marknaden. Med nya teknologier som Shimanos kallsvetsade Hagane-drev och Daiwas LT-design så blir rullarna finare och finare för varje år. Hos oss på Sporting så finner du därför haspelrullarna med den senaste teknologin. Vi har en haspelrulle för dig och ditt fiske!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB