70
Leech Sporting SE Custom i gruppen Fyndlådan hos Örebro Fiske & Outdoor AB (25185)
Leech Sporting SE Custom

Leech Sporting SE Custom

999 kr / 299 kr
999 kr
Vår egna design på Leech! Nu till ett kanonpris Mer information
Artnr: 25185
 
Lägg i kundvagnen
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Leech Sporting SE Custom

   Det här är ett par riktigt trevliga polariserade solglasögon vi tagit fram tillsammans med Leech! De är lätta, snygga och skyddar ögonen vid fisket. I och med att de är polariserade så hjälper de dig även att se fisken bättre och bryta igenom ytan. En polariserad lins minskar reflektionerna avsevärt vid ytan vilket gör att du ser vad som händer där under betydligt bättre.

   Dessa glasögon har en Premium Sight-lins som ger ett 100% skydd från UVA, UVB och UVC-strålning. Just denna typ av lins har perfekt optik och ger en riktigt bra polariserande effekt. Färgen på linsen är koppar vilket fungerar riktigt bra under såväl dagtid som på kvällen/morgonen. Kopparlinserna ger även extra skarphet i detaljerna.

   Bågarna är svarta med snygga blå gummerade detaljer som ligger skönt på näsan och över öronen. Sidorna är täckande och det här är solbrillor som även skyddar ögonen från ljus från sidorna samt vid eventuella krokar som kommer flygandes!

   .

   Leech Sporting SE Custom are polarizing sunglasses in a classic wayfarer-modell that is designed for comfort and give an laid back expression!A classic wayfarer model with which is designed to sit comfortably and give an impression of quality.

   Slightly wider temples on the side to minimize incoming side lights. With Leech premium lens, you get a very good polarization and get rid of all reflections on the water. UV 400 protection to protect the eyes from dangerous UV rays.

   • Copper lens
   • Premium+ lens
   • Ultraviolet treatment UV400
   • Scratch-resistant coating
   • Kundomdömen
   • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

   Se fler varor

   Leech Soft Hat
   Classisk Leech Mössa som är extremt populär.
   199 kr 249 kr
   Leech Tactical Suit V3
   Vattentät och hållbar Fiskeställ från Leech med tre lager offshore för tu...
   4990 kr 5990 kr
   Leech Tactical Pants V3
   Robusta fiske-/seglarbyxor med tre lager offshore för riktigt tuffa väderlekar. Utan fod...
   1995 kr 2295 kr
   Leech Tactical Jacket V3
   En tekniskt avancerad vind- och vattentät jacka med tejpade sömmar och utmärkt andn...
   2995 kr 3495 kr

   Andra köpte även

   22
   Abu Garcia Beast Chain Stinger Small 1/0 - 2pk
   En stinger som istället för vajer är byggd med en kedja av lekanden. Det här s...
   69 kr 89 kr
   61
   Eastfield Lures Wingman Downsizer
   Den passar perfekt för fisket med jiggskalle eller shallowskruv, men Wingman Downsizer ä...
   39 kr 99 kr
   22
   Gator Jerk
   Fiska snabbt jerka långsamt bara veva hem med stopp, du kommer hitta takten som är bra f...
   179 kr 229 kr
   45
    Korum Snapper Floatex Gonks 9cm
   Korum Snapper Floatex Gonks är flytande shadjiggar med offsetskåra. Perfekt för att...
   49 kr 89 kr
   30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
   Sporting

   Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

   ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB