70
Leech Sporting SE Custom i gruppen Fyndlådan hos Örebro Fiske & Outdoor AB (25185)
Leech Sporting SE Custom

Leech Sporting SE Custom

999 kr / 299 kr
999 kr
Vår egna design på Leech! Nu till ett kanonpris Mer information
Artnr: 25185
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Leech Sporting SE Custom

   Det här är ett par riktigt trevliga polariserade solglasögon vi tagit fram tillsammans med Leech! De är lätta, snygga och skyddar ögonen vid fisket. I och med att de är polariserade så hjälper de dig även att se fisken bättre och bryta igenom ytan. En polariserad lins minskar reflektionerna avsevärt vid ytan vilket gör att du ser vad som händer där under betydligt bättre.

   Dessa glasögon har en Premium Sight-lins som ger ett 100% skydd från UVA, UVB och UVC-strålning. Just denna typ av lins har perfekt optik och ger en riktigt bra polariserande effekt. Färgen på linsen är koppar vilket fungerar riktigt bra under såväl dagtid som på kvällen/morgonen. Kopparlinserna ger även extra skarphet i detaljerna.

   Bågarna är svarta med snygga blå gummerade detaljer som ligger skönt på näsan och över öronen. Sidorna är täckande och det här är solbrillor som även skyddar ögonen från ljus från sidorna samt vid eventuella krokar som kommer flygandes!

   .

   Leech Sporting SE Custom are polarizing sunglasses in a classic wayfarer-modell that is designed for comfort and give an laid back expression!A classic wayfarer model with which is designed to sit comfortably and give an impression of quality.

   Slightly wider temples on the side to minimize incoming side lights. With Leech premium lens, you get a very good polarization and get rid of all reflections on the water. UV 400 protection to protect the eyes from dangerous UV rays.

   • Copper lens
   • Premium+ lens
   • Ultraviolet treatment UV400
   • Scratch-resistant coating
   • Kundomdömen
   • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

   Se fler varor

   25
   Leech X7 Black
   Leech X7 är designad och utvecklad med engagemang för att vara en riktigt dröm inom...
   1049 kr 1395 kr
   Leech Soft Hat
   Classisk Leech Mössa som är extremt populär.
   199 kr 249 kr
   38
   Leech Moonstone Gray
   Leech Moonstone Gray är solglasögon med sportiga, gummerade bågar med bra grepp f&#...
   249 kr 399 kr
   50
   Leech Linsnätet Clear Lens
   Världens bästa myggnät? Kvalitetsprodukt som är tillverkad och designad i Sver...
   149 kr 299 kr

   Andra köpte även

   Pig Shad Jr 20 cm 1 pack G5 Custom
   Våra heta Gäddfemman Specialfärger på ett av våra mest sålda be...
   59 kr 70 kr
   51
   Gator Gum 18cm
   Gator Gum junior är ett hybridbete på 18cm och väger 48g som fiskar hur bra som hel...
   49 kr 99 kr
   Gator Twitch
   Gator Twitch, grymt bete från Gator till våra randiga krigare. Ett bete som kommer funge...
   119 kr 139 kr
   Westin Shad Teez Slim 14 cm
   Detta är den nya 14 cm Shad Teez Slim... En Killer på Grov Abborre & Gös
   49 kr 59 kr
   30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
   Sporting

   Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

   ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

   Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro