Megabass X-Nanahan+1 i gruppen Fiskedrag / Abborrwobbler hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Megabass X Nanahan1)
Megabass X-Nanahan+1
Megabass X-Nanahan+1
Megabass X-Nanahan+1
Megabass X-Nanahan+1
Megabass X-Nanahan+1
Megabass X-Nanahan+1
Megabass X-Nanahan+1

Megabass X-Nanahan+1

Megabass X-Nanahan+1 är ett jerkbait med större sked, dartande gång och detaljerad färgsättning. Gör sig som allra bäst när den twitchas hem! X-Nanahan är en fusion av idealen hos Shinji Sato, en av Japans främsta sportfiskare, och tekniken hos Yuki Ito, skapare av dominerande jerkbaits som Vision Oneten. För att uppnå överlägsen kastbarhet i en liten jerkbaitminnow-profil är X-Nanahans kropp snidad från ett högvolymblock, vilket resulterar i en visuellt tight siluett med större precision. Luftmotståndet har reducerats ordentligt för att uppnå en överväldigande kastbarhet på långa avstånd som överträffar standardavståndet för minnows i 70 mm-klassen. Minnows unika form, som styrs av det senaste inom hydrodynamik, ger utmärkt simrespons och intuitiv hantering. X-Nanahans subtila aktion och blixtar återger de små vågorna och den flimrande attraktionen hos betesfiskar på ett extremt realistiskt sätt. När X-Nanahan rycks upp vaknar den dessutom till liv med en dynamisk ryckande och dartande rörelse som skiljer den från mängden fiskar. X-Nanahan är en nästa generations finessjerkbait som strävar efter att vara maximalt responsivt.


Mer information
Artnr: Megabass X Nanahan1
 
Antal: 
 • Varianter
 • Megabass X-Nanahan+1 - FA Ghost Wakasagi
  Megabass X-Nanahan+1 - FA Ghost Wakasagi
  239 kr
  Köp!
  Info
  Megabass X-Nanahan+1 - GG Megabass Kinkuro
  Megabass X-Nanahan+1 - GG Megabass Kinkuro
  239 kr
  Köp!
  Info
  Megabass X-Nanahan+1 - Ito Moroko
  Megabass X-Nanahan+1 - Ito Moroko
  239 kr
  Köp!
  Info
  Megabass X-Nanahan+1 - Kasumi Ito
  Megabass X-Nanahan+1 - Kasumi Ito
  239 kr
  Köp!
  Info
 • Produktinformation
  • Megabass X-Nanahan+1 är ett jerkbait med större sked, dartande gång och detaljerad färgsättning. Gör sig som allra bäst när den twitchas hem! X-Nanahan är en fusion av idealen hos Shinji Sato, en av Japans främsta sportfiskare, och tekniken hos Yuki Ito, skapare av dominerande jerkbaits som Vision Oneten. För att uppnå överlägsen kastbarhet i en liten jerkbaitminnow-profil är X-Nanahans kropp snidad från ett högvolymblock, vilket resulterar i en visuellt tight siluett med större precision. Luftmotståndet har reducerats ordentligt för att uppnå en överväldigande kastbarhet på långa avstånd som överträffar standardavståndet för minnows i 70 mm-klassen. Minnows unika form, som styrs av det senaste inom hydrodynamik, ger utmärkt simrespons och intuitiv hantering. X-Nanahans subtila aktion och blixtar återger de små vågorna och den flimrande attraktionen hos betesfiskar på ett extremt realistiskt sätt. När X-Nanahan rycks upp vaknar den dessutom till liv med en dynamisk ryckande och dartande rörelse som skiljer den från mängden fiskar. X-Nanahan är en nästa generations finessjerkbait som strävar efter att vara maximalt responsivt.
   • Dynamisk dartande gång när den twitchas hem

    Beteslängd: 7,5 cm

    Flytkraft: Flytande

    Krokstorlek:2 st storlek 8

    Simdjup: 1-2,4 m

    Vikt: 7,1 g

   Megabass X-Nanahan+1 is a jerkbait with a larger lip, darting action and detailed colouring. Performs best when twitched home! The X-NANAHAN is a fusion of the ideals of Shinji Sato, one of Japan's foremost lure anglers, and the engineering of Yuki Ito, creator of dominant jerkbaits like the VISION ONETEN. In order to pursue superior castability in a small jerkbait minnow profile, the X-NANAHAN’s body is carved from a high-volume block, which results in a visually tight silhouette with greater precision. Air resistance has been thoroughly reduced to achieve overwhelming long-distance castability that surpasses the standard distance of 70mm-class minnows.
   The unique shape of the minnow, guided by the latest in hydrodynamics, provides excellent swimming response and intuitive handling. X-NANAHAN’s subtle action and flash reproduce the minute waves and flickering appeal of baitfish in an extremely realistic manner. Further, when twitched, X-NANAHAN bursts to life with a dynamic jerking and darting action that sets it apart from the school. The X-NANAHAN is a next-generation finesse minnow that pursues the "ultimate" in responsiveness.

    • Dynamic jerking and darting when twitched
    • Buoyancy: Floating
    • Hook size: 2 st size 8
    • Lure length: 7,5 cm
    • Swimming Depth: 1-2,4 m
    • Weight: 7,1 g.   


  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Megabass X-Nanahan
  X-Nanahan är en sammansmältning av Shinji Satos ideal, en av Japans främsta sportfi...
  239 kr
  Megabass Levante JP F4-72LV 7-28g 2pcs
  Megabass Levante JP 2pcs. Tvådelat spinnspö från Megabass som leverar både kra...
  2899 kr
  Megabass Super-Z Z2
  Megabass Super-Z Z2 är ett ytgående crankbait med intensiv vibrerande gång. Designa...
  269 kr
  Megabass Levante JP F8-710LV 14-114g
  Megabass Levante JP 2pcs. Med mer kraft, förbättrad klinga och förfinat grepp ä...
  3499 kr

  Andra köpte även

  54
  Pig Shad JR 20cm
  En lite mindre version av den numera klassiska The Pig Shad. Perfekt att fiska weedless eller p...
  fr. 39 kr fr. 85 kr
  67
  Rapala X-Rap Haku 14cm Gäddfemman
  X-Rap® Haku - haku betyder sök på finska – står upp för sitt namn o...
  99 kr 299 kr
  25
  BorreDansken 8,5 cm (5-pk)
  BorreDansken 8,5 cm är en liten Shad jigg som vi tagit fram till abborre & gös fiske...
  89 kr 119 kr
  TrueGlide Swim Shad 29 cm
  TrueGlide Swim Shad är ett av de absolut fetaste gummibeten i modern historia! Designad ...
  249 kr 279 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB