58
Mystery Box Pike/Gädda i gruppen Övrigt / Mystery Box hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Mystery Box Pike)
Mystery Box Pike/Gädda

Mystery Box Pike/Gädda

Köp denna Mystery Box och bli förvånad över vårt utbud av fantastiska produkter för Gäddfiske. Mer information
Artnr: Mystery Box Pike
 
Antal: 
 • Varianter
 • Mystery Box Pike/ Gädda
  499 kr 1200 kr
  Köp!
  Info
 • Produktinformation
  • Köp denna Mystery Box och bli förvånad över vårt utbud av fantastiska produkter för Gäddfiske.Vi plockar ihopp en låda fylld med gobitar för Gäddfisket.

   I lådan finns ibland även några Demobeten som vi har använd undet TV inspelingar som Gäddfemman, Abborrfemman, Perch Pro , Predator Tour och Sporting TV. Dessa är lättare använde men har xtra med Mojo.

   Du får beten för ett värda av minst 1200 kr för endast 499 kr. Det roliga med Mystery Boxen eller hämliga lådan är att du inte vet vad du får för grejor så det kommer bli en grym överrraskning.
   .

   Buy this Mystery Box and be amazed at our range of fantastic products for Pike fishing. We pick up a box filled with goodies for Pike fishing. You get baits worth at least SEK 1,200 for only SEK 499.

   In the box there are sometimes also some demo baits that we have used for TV recordings such as Gäddfemman, Abborrfemman, Perch Pro, Predator Tour and Sporting TV. These are more lightly used but have extras with Mojo.

   The fun thing about the Mystery Box or the secret box is that you do not know what you are getting for stuff so it will be a cool surprise.

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  58
  Mystery Box Perch/Abborre
  Köp denna Mystery Box och bli förvånad över vårt utbud av fantastiska pro...
  499 kr 1200 kr
  58
  Mystery Box Zander/Gös
  Köp denna Mystery Box och bli förvånad över vårt utbud av fantastiska pro...
  499 kr 1200 kr

  Andra köpte även

  58
  Mystery Box Perch/Abborre
  Köp denna Mystery Box och bli förvånad över vårt utbud av fantastiska pro...
  499 kr 1200 kr
  Shad Teez Slim 7,5 cm
  Westin tagit fram en serie smalare varianter av denna fiskmagnet.
  12 kr 15 kr
  61
  Eastfield Lures Wingman Downsizer
  Den passar perfekt för fisket med jiggskalle eller shallowskruv, men Wingman Downsizer ä...
  39 kr 99 kr
  Jack Hammer 10,6 gr
  Evergreen Jack Hammer är en bladed jig med extrem detaljrikedom och lättdriven gång...
  189 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB