Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Pro Staff & Kändisarnas Combos

Här hittar du fiskecombos som vi i personalen på Sporting, våra Pro Staffers och sportfiskeprofilerna använder. Det är här du hittar den utrustning som proffsen väljer att använda sig utav. I den här kategorin så finner du allt möjligt, det kan vara flugfiskeset, spinncombos, fiskeset till abborrfisket och mycket mer men en sak är gemensamt, köper du ett set härifrån så vet du att det är bra grejor!
Alex Lexen Team Gator / Leech Big Bait Combo
Alex´s favorit Heavy Gäddspö med rulle.
4599 kr 7487 kr
Alex Lexen Team Gator / Leech Gum Bait Combo
Alex´s favorit Medium Gäddspö med rulle.
4599 kr 7487 kr
Alex Lexen Team Gator / Leech Small Bait Combo
Alex´s favorit Downsize Gäddspö med rulle.
4599 kr 7487 kr
Daniel Nilssons Crankbaitcombo
Daniel Nilssons favoritcombo till crankbaitsfisket!
2899 kr 3294 kr
Micke "Snoken" Nilsson Team Svartzonker Haspel Combo
Snoken´s favorit Haspel Gäddspö med rulle.
2299 kr 3197 kr
Micke Snoken Nilsson Team SvartZonker Glide´N´Jerk Combo
Snoken´s favorit Jerk & Glide Gäddspö med rulle.
1799 kr 3497 kr
Micke Snoken Nilsson Team SvartZonker Pike Combo
Snoken´s favorit Heavy Gäddspö med rulle.
1999 kr 3697 kr
Stockis Perch Pro Combo
Robin "Stockis" Stockaus favoritcombo från Perch Pro 2018 till jiggfisket efter abborre!
2999 kr 4898 kr
Svartzonker Pike Combo
SvartZonkers favorit Gäddcombo
3599 kr 5397 kr
Weksell Catapult Combo
Weksells Catapult Combo med rulle.
fr. 4399 kr fr. 5796 kr
Weksell Slingshot Combo
Weksell Slingshot Combo med rulle.
fr. 3799 kr fr. 5496 kr
Här finner du fiskeseten som profilerna använder i de stora fisketävlingarna som exempelvis Perch Pro och Fly vs Jerk. I dessa tävlingar krävs det att fiska med prylar som håller och som ger profilerna ett lyckat fiske, därför är det enbart kvalitetscombos vi har här.

Vi i personalen har också byggt ihop en hel del combos som vi själva fiskar med, vi säljer ju det mesta vilket gör att vi oftast väljer att fiska med det absolut bästa. Men alla tycker olika vilket gör att det finns en bra variation mellan vår fiskeutrustning mellan olika mräken och aktioner/egenskaper.

Pro Staff & Fiske Kändes Combos finns från en mängd olika märken, vi har exempelvis combos från företag som Svartzonker, BFT, Abu Garcia, Shimano, Vision, Guideline, St. Croix och Daiwa. KIka in här, här kan du hitta även din drömcombo!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro