13
RenzStein Beastly Minnow i gruppen Fiskedrag / Abborrwobbler hos Örebro Fiske & Outdoor AB (RenzStein Beastly Minnow)
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow
RenzStein Beastly Minnow

RenzStein Beastly Minnow

Beastly Minnow är viktad till Slow float och är helt blyfri. ReezStein har satsat på en krok som är 2x förstärkt [Mustad TP-78NP-BN 4#] samt en fjäderring av hög kvalité. Vill man ha bättre häng så laborera med splittrings. Det inbyggda kastsystemet gör att ni får stabila och långa kast! Beastly Minnow är väldigt slittålig och kommer lätt klara av tänderna från en gädda. Om den mot all förmodan skulle “punkteras” så får ni en ny wobbler!
Betena är målade/designade med syfte att för att fånga ljus (Transparent), knäcka ljus (UV) och bräcka ljus (Folie). Beastly Minnow fiskar på ca 0,4-1,5 meters djup och kommer i9 heta färger!

Mer information
Artnr: RenzStein Beastly Minnow
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Beastly Minnow är viktad till Slow float och är helt blyfri. ReezStein har satsat på en krok som är 2x förstärkt [Mustad TP-78NP-BN 4#] samt en fjäderring av hög kvalité. Vill man ha bättre häng så laborera med splittrings. Det inbyggda kastsystemet gör att ni får stabila och långa kast! Beastly Minnow är väldigt slittålig och kommer lätt klara av tänderna från en gädda. Om den mot all förmodan skulle “punkteras” så får ni en ny wobbler!
   Betena är målade/designade med syfte att för att fånga ljus (Transparent), knäcka ljus (UV) och bräcka ljus (Folie). Beastly Minnow fiskar på ca 0,4-1,5 meters djup och kommer i9 heta färger!
   Kroppen är 9,5cm med shed 11cm med en vikt på 12gram

   Beastly Minnow is weighted to Slow float and is completely lead free. We have invested in a hook that is 2x reinforced [Mustad TP-78NP-BN 4#] and a spring ring of high quality. If you want a better hang, experiment with splitting. We also have original hooks for sale in the shop. The built-in casting system means you get stable and long casts! Beastly Minnow is very durable and will easily handle the teeth of a pike. If, against all odds, it should be "punctured", you will get a new wobbler! The lures are painted/designed with the aim of catching light (Transparent), breaking light (UV) and breaking light (Foil). Beastly Minnow fishes at a depth of about 0.4-1.5 meters and comes in 9 hot colors!


  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  RenzStein Lures Renzaren
  Renzaren klassisk jerk med trevligt sida sida gång med mycket flash. Dessa är viktade i ...
  349 kr 369 kr
  10
  Renz Finesse Perch
  Fredrik Renz har tagit det stora steget från att gjuta jiggar i garaget i Staffanstorp till e...
  89 kr 99 kr
  10
  Renz Tail Perch
  Nytt och superhett! Renz har tagit det stora steget från att gjuta jiggar i garaget i Staffan...
  89 kr 99 kr
  RenzStein Beastly Tail Sporting Custom 32cm
  Renzstein Beastly Tail Handgjutna i Sporting Custom färger !!
  189 kr 229 kr

  Andra köpte även

  25
  BorreDansken 8,5 cm (5-pk)
  BorreDansken 8,5 cm är en liten Shad jigg som vi tagit fram till abborre & gös fiske...
  89 kr 119 kr
  42
  Pig Shad JR 20cm
  En lite mindre version av den numera klassiska The Pig Shad. Perfekt att fiska weedless eller p...
  fr. 49 kr fr. 85 kr
  14
  Svartzonker McTail Gäddfemman Custom
  Nya färger inför Gäddfemman! Svartzonker McTail Gäddfemman special, finns i fe...
  179 kr 209 kr
  20
  Strike Pro Buster Jerk 15 cm Sinking
  Strike Pro's Buster Jerk är ett bete på högsta kvalité, ett krav att ha i alla...
  199 kr 249 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB