Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Stingers & Riggar

Stingers är ett tackel som används til jiggar och gummibeten för att få bak en eller flera krokar på betet för ökade krokningsegenskaper. Stinger-tackel finns i en mängd olika former och utföranden och det kommer bara fler och fler nu när fisket med gummibeten är hetare än någonsin förr.
Abu Garcia Beast Stinger Magnet 6-pack
En smart produkt som hjälper dig att hålla dina riggar på plats!
59 kr 69 kr
BFT Shallow Stinger Rig 100lb 3/0 BIG
BFT Shallow Stinger Rig 100lb BIG är en stor variant av det otroligt populära stingertac...
fr. 89 kr fr. 99 kr
BFT Shallow Stinger Titanium 75lb
Ett komplett shallowtackel i titanium så du kan fånga oräkneliga gäddor innan stingern går sönder
fr. 109 kr fr. 129 kr
Darts Genomlöpartackel Kit
Komplett kit för att göra genomlöpartackel till exempelvis Snurrebassen
129 kr 139 kr
Darts Soft Stinger Hook
Denna stingertafs är gjord av tjock flätlina vilket gör den otroligt mjuk och fin samtidigt som de...
35 kr 49 kr
Darts Stinger Stiff Double Spike
Ett smidigt tillbehör som du enkelt kan bygga dina egna stingers på
39 kr 49 kr
Gator Elite Stinger
Gator Stinger Small är grymt stark tack vare sin konstruktion av ett trippellekande. Utrustad...
fr. 79 kr fr. 79 kr
Headbanger RockerHead Stinger
Headbanger RockerHead Stinger Black är stingersystem med tyngre BangerHead-skallar som ger be...
fr. 119 kr fr. 139 kr
Headbanger RockerHead Stinger Shallow
Headbanger RockerHead Stinger Shallow Transparent är stingersystem med genomskinliga BangerHe...
119 kr 139 kr
Sporting Stinger Rig
Riktigt grym stinger rig till dina gummibeten med Gamakatsukrok
79 kr 89 kr
Spro Shad Stinger 1x7 Stainless
Spro Shad Stinger 1x7 Stainless är en fantastisk stingertafs till dina predator-riggar
59 kr 69 kr
SvartZonker Stinger Tackle 2-pack
SvartZonkers egna stinger tackle som kommer i 5 olika storlekar, för fiskarens behov.
129 kr 139 kr

Vi har stingers till alla tänkbara jiggar och gummibeten. På denna sida så finner du en mängd olika stingertafsar till vertikalfisket efter gös och röding. Dessa stingertafsar är oftast en enkel tafs med en trekrok i passande storlek som du enkelt fäster i antingen ditt beteslås eller i en fjäderring på din jiggskalle eller flexhead. Dessa stinger-tackel ökar dina krokningsegenskaper vid vertikalfisket avsevärt jämfört med att bara köra med en jiggskalle.

Till gäddfisket så har vi en hel uppsjö olika stingers till gummibeten. Fisket med gummibeten är större än någonsin tidigare och då måste man ha olika stingers till olika typer av riggningar. Stinger-riggarna utvecklas ständigt och vi har alltid inne det senaste. Vi har riggar med shallow-skruv som du använder när du vill fiska ditt gummibete riktigt grunt eller om du vill vikta ditt bete själv med antingen flexhead eller ett päronbly. Vi har även riggar som redan är viktade som är otroligt lätta att använda. Det finns stingers med och utan spikes, spikes används för att tryckas fast i gummibetet för att få trekroken att hänga löst och gynna betets vaggande gång.

Det finns otroligt många olika stingers och under den här kategorin hittar du de du kan tänkas behöva. Stingers finns i en mängd olika material men de vanligaste är coatad wire, fluorocarbon, titanium eller stålwire. De flesta stingers vi har är utrustade med en eller flera trekrokar men det finns även stingers med enkel- och dubbelkrok. Har du några frågor om stingers, tveka inte att fråga oss.

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro