SvartZonker Gäddfemman G5 Combo i gruppen Fiskeset / Spinnfiskeset hos Örebro Fiske & Outdoor AB (SvartZonker-Snask-Pike)
SvartZonker Gäddfemman G5 Combo

SvartZonker Gäddfemman G5 Combo

4527 kr

Svartzonker Gäddfemman Edition G5 är ett spö som gänget i Gäddfemman har tagit fram till de stora madamerna tillsammans med ABU Garcia Max Toro 51 spolad med Strike Wire Red 0,36 mm

Mer information
Artnr: SvartZonker-Snask-Pike
Modell: 
Antal: 
 • Varianter
 • SvartZonker Gäddfemman G5 Combo
  SvartZonker Gäddfemman G5 Combo
  2399 kr
 • Produktinformation
  • SvartZonker Gäddfemman Edition G5 Spö.

   Svartzonker Gäddfemman Edition G5 är ett spö som gänget i Gäddfemman har tagit fram till de stora madamerna! Spöt har en riktigt bra ryggrad och har en otroligt fräck design. Optimalt till stora gäddor och stora beten.

   Längd: 8,9"

   Kastvikter: 50-180 gram

   ABU Garcia Max Toro 51

   En rulle som fungerar lika bra för nybörjare som för det fullblodade gäddproffset som värdesätter hög kvalité på sin utrustning. Max Toro från Abu Garcia blir instegsmodellen i Toro familjen men låt inte det låga priset lura dig denna rulle är en gedigen lågprofilrulle som fungerar lika bra till jerkbait som till tunga gummibeten och wobbler. 
   Snygg och klassisk Toro design som ligger perfekt i handen, stora vevknoppar i PVC som ger ett föredömligt grepp och en ergonomiskt utformad vev för bästa känsla. 
   Max Toro har en utväxling på 5,3:1 och tar in 67 cm lina / vevtag. Rullen väger endast 350 gram och har en maximal bromsstyrka på 12 kg vilket är mer än tillräckligt för gäddfiske, man jämföra det med storsäljaren Revo Toro NACL som endast hade en bromsstyrka på 10 kg.Rullen har 4 st rostfria kullager och ett rulllager som ger en mjuk och fin gång. 
   Linkapaciteten är hela 190 m 0,35 mm.
   En sak är säker man har aldrig fått så mycket gäddrulle för pengarna som man får i nya Ambassadeure Max Toro.

   Strike Wire Lina

   Strike Wire Extreme är en riktigt bra flätlina från CWC som vi använt och sålt under många år.
   Anledningen är att den är väldigt stark för sin diameter. Att den är väldigt rund i profilen, har en slitstark coating och fin mjukhet är andra egenskaper som Strike Wire Extreme besitter.
   Strike Wire Extreme är tillverkad av extremt tätt flätade Micro-fibrer vilket gör att den håller formen och är vattenavstötande. Det ger en helt perfekt linuppläggning på rullen och längre kastlängder med minimal risk för trassel.
   Strike Wire Extreme fungerar bra till alla typer av fisken. Från lättare spinnfiske till havsfiske, jerkbait, mete och vertikalfiske.

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  SvartZonker Tail Hikers 10-pack
  SvartZonker's Tail Hikers i rostfritt stål säljs i 10-pack!
  59 kr 69 kr
  SvartZonker Jig heads long 10/0 - 3-pack
  Svartzonker Sweden’s jigghuvud passar alla beten i McRubber familjen och även andra gum...
  fr. 45 kr fr. 49 kr
  Svartzonker Presentkit
  En perfekt gåva till en gäddfiskare till såväl födelsedagen som på julafton!
  399 kr 497 kr
  SvartZonker Packpåse Abborre Small
  Svartzonker Packpåse fraktar lätt dina fiskeprylar och tillbehör till och från...
  39 kr 45 kr

  Andra köpte även

  Westin D360° PT 10gr
  Det kastar långt och har en härligt oregelbunden gång som attraherar fisk på s...
  55 kr 59 kr
  OGP Snurrebassen No.3 Bred 18 Gr
  Snurrebassen kan du även få att sjunka snett bakåt mot fisken som följer betet...
  99 kr 109 kr
  ULM Lures Snackbite 21cm
  Stekhett gummibete från superduktiga ULM Lures i otroligt snygga färgsättningar
  129 kr
  Svartzonker Mcrubber 21 cm Gäddfemman 2019
  Fem Grymt heta färger på Svartzonker Mcrubber till Gäddfemman 2019. Riktigt snygga!
  75 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro