Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Teleskop och Resespön

Ett teleskopspö är det smidigaste spöt du kan ha med dig ut på sjön. Tanken med ett teleskopspö är att man enkelt ska kunna vika ihop hela spöt och kunna frakta den i en bråkdel av dess fulla längd. Vi har teleskopspön från en mängd olika märken och är övertygade om att vi har ett som passar just dig!
13 Fishing Fate Quest Spinning
Om du inte är bekant med Fate Black-serien så är det hög tid att du blir det n...
1049 kr 1149 kr
Berkley Lightning HT Teleskop
Ett perfekt val för dig som söker ett spö för att ta med på resan eller o...
fr. 499 kr fr. 699 kr
Westin W4 Spin 4-delat
Ett extra portabelt utförande av det mycket populära Westin W4 Spin
2159 kr 2399 kr
Westin W8 Spin 11'3''/338cm MH 10-40g 4sec
Det krävs bara ett kast mot horisonten för att inse att här går fantastiska ka...
5889 kr 6549 kr
Ett teleskopspö blir väldigt litet när du viker ihop det. Ofta får man ner ett teleskopspö i sin ryggsäck eller du kanske vill ha ett spö liggandes i ett av båtens stuvfack, då passar teleskopspöt bra. Teleskopspön är även väldigt populära bland de yngre sportfiskarna som vill lära sig då spöt är så enkelt att frakta runt mellan fiskeplatser och är inte lika ömtåligt som många 2-delade spön.

Vi på Sporting har teleskopspön från flera olika varumärken då vi vill hålla utbudet bra för er. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om teleskopspön.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro