Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Flugfiskerullar

Vi har ett kanonutbud av flugfiskerullar från  en uppsjö av leverantörer allt för att du ska hitta rätt rulle till ditt fiske. Allt ifrån klassiska Hardyrullar för splitcane spön till dem absolut mest avancerade rullarna för laxfiske och tropiska snabbsimmare.
Så oavsett om nästa tur går till Gimån, Alta eller tropikerna så har vi rullen för dig. Har du svårt att välja kan du givetvis kontakta våran kunniga peronal i butiken för att få de bästatipsen och råden.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

070-360 78 59