Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Gulp & Powerbait

Powerbait från Berkley är en typ av beten som alla regnbågsfiskare känner igen och troligtvis har använt någon gång under ett fiskepass.

Det finns flera olika typer av powerbait på marknaden i dagsläget och fler tillkommer det för varje år som går.
Powerbait finns i två olika varianter. Som deg eller som kulor. Degen luktar mer än kulorna men då får man krama små kulor själv. Kulorna är väldigt smidiga eftersom dem är färdiga och kladdar inte.

En annan fördel med kulor eller Powerbait Eggs som det heter är att dem nästan aldrig lossnar från kroken och man vet därmed att kroken alltid flyter som den ska ovanför botten.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB