Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Trollingrullar

Trollingrullar är en stor kategori hos oss. Vi har alltid berg av både trollingrullar hemma i alla tänkbara modeller! Givetvis har vi rullar från alla kända tillverkare - Shimano, Daiwa, Okuma, Accurate, Penn och givetvis klassiska ABU Ambassadeurerer. Hos oss så finner du trollingrullar i alla tänkbara prisklasser och du ska kunna hitta något passar just dig och ditt fiske

När det gäller trollingrullar har vi rätt rullar både för nybörjare och proffs, så oavsett om du ska köpa 2-3 rullar och börja släpa dina första beten bakom båten eller om du ska ha 10st feta rullar till laxtrollingen så finns alltid det du söker hos oss. Vi har trollingrullar som är väldigt enkla men hos oss finner du även betydligt mer avancerade trollingrullar med linräknare och knarr som underlättar vid denna typ av fiske. Med en linräknare på rullen så kan du veta exakt hur långt du släpper ditt bete för att veta hur långt du ska släppa nästa gång när du väl knäcker koden och får fisk. Med knarr så hör man snabbt när fisken väl kliver på.

Trollingrullar är även väldigt populära till isfisket efter gädda. Med linräknare och knarr så är dessa rullar oprimala till ismete då du av samma anledning hör huggen snabbt och vet hur djupt du satte ditt bete.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB