17
Westin W3 Finesse T&C 2nd 7'6''/225cm ML 5-15g 2sec i gruppen Fiskespön / Haspelspön hos Örebro Fiske & Outdoor AB (W3 FinesseTC 2nd 76 515)
Westin W3 Finesse T&C 2nd 7'6''/225cm ML 5-15g 2sec

Westin W3 Finesse T&C 2nd 7'6''/225cm ML 5-15g 2sec

Westin W3 Finesse T&C 2nd är lätta och känsliga haspelspön för predatorfiske. Bra allroundspön med modeller som täcker ditt lättaste fiske! W3 Finesse T&C 2nd Generation (Texas & Carolina) är ett ypperligt spö för alla typer av predatorfiske med hård- och mjukbeten. Spöet är lätt och känsligt, men snabbt och kraftfullt nog för att sätta kroken i hårda, beniga rovfiskkäftar. Det är perfekt för att kasta mjukbeten och knycka hem en Texas- eller Carolina-rigg längs botten. Du kan använda spöet vid kastfiske med små hårdbeten på grunt vatten för abborre och bass, eller utmana öring och gös i djupare områden. W3 Finesse T&C 2nd Generation är ett fantastiskt allroundspö för lätt och medeltungt predatorfiske!
Mer information
Artnr: W3 FinesseTC 2nd 76 515
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Westin W3 Finesse T&C 2nd är lätta och känsliga haspelspön för predatorfiske. Bra allroundspön med modeller som täcker ditt lättaste fiske! W3 Finesse T&C 2nd Generation (Texas & Carolina) är ett ypperligt spö för alla typer av predatorfiske med hård- och mjukbeten. Spöet är lätt och känsligt, men snabbt och kraftfullt nog för att sätta kroken i hårda, beniga rovfiskkäftar. Det är perfekt för att kasta mjukbeten och knycka hem en Texas- eller Carolina-rigg längs botten. Du kan använda spöet vid kastfiske med små hårdbeten på grunt vatten för abborre och bass, eller utmana öring och gös i djupare områden. W3 Finesse T&C 2nd Generation är ett fantastiskt allroundspö för lätt och medeltungt predatorfiske!

   • Rullfäste: SKC
   • Ringar: LTS
   • Klinga: Torayca® High Performance Carbon
   • Delat handtag med premium EVA och inslag av gummikork
   • Förstärkt med 1K woven carbon

   The W3 Finesse T&C 2nd Generation rods (Texas & Carolina) are excellent rods for all kinds of predator fishing with both soft and hard lures. These rods are light and sensitive, but fast and powerful enough to set the hook in the hard, bony mouth of any predator! They are perfect for casting soft lures or slowly twitching a Texas or Carolina rig along the bottom. You can use them when pitching small hard lures in shallow water for perch and bass, or targeting trout and zander in deeper areas. W3 Finesse T&C 2nd Generation rods are great all-round tools for light and medium style predator fishing!

   • Reel Seat: SKS
   • Guides: LTS ring guides
   • Blank: Torayca® High Performance Carbon
   • Split-handle with premium grade EVA and rubber cork insert
   • Reinforced with 1K woven carbon


  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  6
  Westin W4 Gunmetal Jacka & Bibbs
  Snygg och funktionell fiskeställ från Westin Fishing. Tackla det hårda vädret ...
  3399 kr 3599 kr
  10
  Westin Swim 12 cm Suspending
  Westin Swim 120mm har blivit ett favoritbete hos många skandinaviska fiskeguider.
  179 kr 199 kr
  11
  Westin W6 Finesse Shad 7'6''/225cm H 12-38g 2sec
  W6 Finesse Shad Behöver du lite mer kraft i jakten på stor abborre och gös? Då...
  3569 kr 3999 kr
  Westin Spot-On Top Walker
  Westin Spot-On Top Walker 10cm 15g Floating är ett kraftfullt ytvatten bete som förenkla...
  139 kr 159 kr

  Andra köpte även

  42
  Pig Shad JR 20cm
  En lite mindre version av den numera klassiska The Pig Shad. Perfekt att fiska weedless eller p...
  fr. 49 kr fr. 85 kr
  13
  TG Swim Shad 24 cm
  TrueGlide Swim Shad är ett av de absolut fetaste gummibeten i modern historia! Designad ...
  199 kr 229 kr
  20
  Z-Man Scented Jerk ShadZ 10 cm
  Z-Man Scented Jerk Shadz är en saltimpregnerat mjukt jerkbait med en livlig split-tail-design...
  79 kr 99 kr
  Ubait U-Shad 22 cm
  U-Shad från U-BAiT är ett nytt gummibete framtaget av Jacob Magnusson som tidigare tagit...
  179 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB