FKP-Gear

FKP-Gear
FKP-Gear är ett relativt nytt märke på abborrmarknaden som snabbt blivit otroligt populärt bland svenska abborrfiskare. FKP-Gear ägs och grundades av allas favorit-Lubbe, Lubomir Pytel eller även kallad för Fiskkonservator Lubbe. Lubbe har en bakgrund som Fiskkonservator där han stoppar upp alla möjliga olika fiskar åt sportfiskare från hela världen. Han är därför grymt duktig på färgsättningar och att arbeta med airbrush. Detta märks i hans beten! Lubbe brinner för abborrfisket och har efter fiskkonserveringen bestämt sig för att ta fram en mängd olika beten, spön och tillbehör för just detta fisket.

Lubbe har varit aktiv länge på sociala medier och YouTube och snabbt blivit en folkkär profil i sportfiske-Sverige. På YouTube kan man kika in hans filmer som exempelvis A-Borrar under hans YouTube-kanal "Fiskkonservator Productions". Han har även synts en hel del på Sportfiskemässan, i tidningar och på många andra platser.

FKP-Gear har ett litet tight sortiment med noga utvalda produkter för abborrfisket. Den mest populära produkten de säljer är utan tvekan FKP-Gear Viblure. Detta är ett vibrationsbete som snabbt blivit en modern klassiker med många stora abborrar på sitt samvete. Viblure finns i en mängd olika färger och Lubbe utvecklar ständigt nya färger på detta bete. På jiggfronten så har FKP-Gear tre olika shadjiggar JL1 och JL2 som även de har många fina fiskar på sitt samvete. För den som vill fiska dropshot eller vertikalfiske så finns även JL3 med en split-tail och en fantastisk mjuk kropp. Alla dessa jiggar finns i flera stekheta färger.

FKP-Gear har även utvecklat en egen spöserie "Draugen". Draugen-spöna finns i flera utformningar i både haspel- och trigger-versioner. Haspelspöt Draugen D4 finns i både 6 och 7 fot och har snabbt blivit väldigt populära tack vare sitt bra pris och väldigt trevliga aktion. För den som vill fiska med multirulle så finns även spöt Draugen D3. Till dessa spön så har FKP-Gear tagit fram spöväskor för spön på upp till 7 fot som är fantastiskt fina.

FKP-Gear har även flera andra tillbehör som exempelvis en betesväska som rymmer allt från tackel till beten och tillbehör. FKP-Gear är ett svenskt sportfiskemärke som ständigt syns mycket och tar fram roliga grejor för abborrfiskaren. Kika in FKP-Gears prylar här på Sporting!
FKP-Gear Spöväska
En mjuk och smidig spöväska som rymmer 2st riggade 7 fots-spön utan problem!
349 kr 349 kr
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro