28
Attitude Baits Tungsten Bullets i gruppen Krok & Småplock / Texas & Carolina Tillbehör hos Örebro Fiske & Outdoor AB (AB Tungsten Bullet)
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets
Attitude Baits Tungsten Bullets

Attitude Baits Tungsten Bullets


Attitude Baits Bullet Weight Tungsten är den viktigaste komponenten till en Texas- eller Carolinarig. Det här är tyngden du fäster på linan eller tafsen som ser till att ditt bete sjunker som du vill. Eftersom jiggen riggas på en offset-krok på dessa riggar så ger själva kroken ingen vikt likt en jiggskalle gör och det är med Bullet Weights man får betet att sjunka. Bullet Weight Tungsten är tillverkade i tungsten vilket är ett material som har högre densitet än bly vilket betyder tyngre vikt på mindre yta. Det är även välgjorda bullet weights med rundade kanter och jämn yta för att inte se till att den sliter på linan eller tafsen. Välj en av dessa storlekar och kombinera med en pärla i valfritt material och valfri färg så får du en snygg och effektiv rigg. Tungstenen klirrar bra mot pärlorna vilket ger bra med ljud med dessa bullet weights. Attitude Baits Bullet Weight Tungsten är ett sänke du bör ha i beteslådan till dina Texas- och Carolinarigs.

Mer information
Artnr: AB Tungsten Bullet
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation

  • Attitude Baits Bullet Weight Tungsten är den viktigaste komponenten till en Texas- eller Carolinarig. Det här är tyngden du fäster på linan eller tafsen som ser till att ditt bete sjunker som du vill. Eftersom jiggen riggas på en offset-krok på dessa riggar så ger själva kroken ingen vikt likt en jiggskalle gör och det är med Bullet Weights man får betet att sjunka. Bullet Weight Tungsten är tillverkade i tungsten vilket är ett material som har högre densitet än bly vilket betyder tyngre vikt på mindre yta. Det är även välgjorda bullet weights med rundade kanter och jämn yta för att inte se till att den sliter på linan eller tafsen. Välj en av dessa storlekar och kombinera med en pärla i valfritt material och valfri färg så får du en snygg och effektiv rigg. Tungstenen klirrar bra mot pärlorna vilket ger bra med ljud med dessa bullet weights. Attitude Baits Bullet Weight Tungsten är ett sänke du bör ha i beteslådan till dina Texas- och Carolinarigs.

   Vikter: 5 gr, 7 gr, 8,5 gr 10 gr, 14 gr
   Material: Tungsten
   Färg: Plain 

   Attitude Baits Bullet Weight Tungsten is the most important component to a Texas or Carolina rig. This is the weight you attach to the line or lug that makes sure your bait sinks the way you want it to. Because the jig is rigged on an offset hook on these rigs, the hook itself does not add weight like a jig head does and it is with Bullet Weights that you make the bait sink. Bullet Weight Tungsten is made of tungsten, which is a material that has a higher density than lead, which means heavier weight on a smaller surface area. There are also well-made bullet weights with rounded edges and a smooth surface to ensure that it does not wear on the line or the claw. Choose one of these sizes and combine with a bead in any material and any color and you will get a stylish and efficient rig. The tungsten clinks well against the beads, which gives good sound with these bullet weights. Attitude Baits Bullet Weight Tungsten is a sinker you should have in your bait box for your Texas and Carolina rigs.

   Weights: 5 gr, 7 gr, 8.5 gr 10 gr, 14 gr
   Material: Tungsten
   Color: Plain

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Attitude Baits Snap with Triple Swivels
  Tre stycken lekande ger tre gånger högre styrka och rotationskapacitet än lekande a...
  49 kr 59 kr
  Attitude Baits Fastach with Swivel
  Dessa Snabbfästen med lekande gör du snabba och smidiga betesbyten. Mycket användba...
  49 kr 69 kr
  29
  Attitude Baits Titanium Leaders
  Attitude Baits Titanium Wire Leader är tillverkad av sjutrådig titan. Kommer med Fasttac...
  49 kr 69 kr
  29
  Attitude Baits Shallow Screw
  Attitude Baits Shallow Screw är gjorda för att rigga gummibeten, främst för sh...
  49 kr 69 kr

  Andra köpte även

  25
  BorreDansken 8,5 cm (5-pk)
  BorreDansken 8,5 cm är en liten Shad jigg som vi tagit fram till abborre & gös fiske...
  89 kr 119 kr
  42
  Pig Shad JR 20cm
  En lite mindre version av den numera klassiska The Pig Shad. Perfekt att fiska weedless eller p...
  fr. 49 kr fr. 85 kr
  14
  Svartzonker McTail Gäddfemman Custom
  Nya färger inför Gäddfemman! Svartzonker McTail Gäddfemman special, finns i fe...
  179 kr 209 kr
  20
  Strike Pro Buster Jerk 15 cm Sinking
  Strike Pro's Buster Jerk är ett bete på högsta kvalité, ett krav att ha i alla...
  199 kr 249 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB