10
Lunker City Ribster 3' i gruppen Fiskedrag / NED Beten , Maskar & Stickbaits hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Lunker City Ribster 3)
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'
Lunker City Ribster 3'

Lunker City Ribster 3'

Vad är det med mask som gör abborren och många andra arter helt galna? Något är det i alla fall och Swimming Ribster efterliknar det verkligen. Detta är ett utav våra absoluta favoritbeten till abborre. Även supereffektivt på gös.  Just denna storleken fiskas med fördel på ett dropshot-tackel men det går också med en mindre jiggskalle. Grymt bete som fungerar året om i alla vatten! Den ringformade kroppsstilen tillåter denna mask att projicera utseendet på en fet kropp medan kärnans väsentligt mindre diameter tillåter flexibilitet för att locka till hugg. Otroligt effektiv på abborre vid fiske med texas /carolina rigg. Även till drop shot samt wacky rig. Främre delen är tjockare för att jiggen inte ska gå sönder lika lätt när man trär kroken genom den. Den är även så pass smal att du utan problem riggar den på en offset-krok.  

Mer information
Artnr: Lunker City Ribster 3
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Vad är det med mask som gör abborren och många andra arter helt galna? Något är det i alla fall och Swimming Ribster efterliknar det verkligen. Detta är ett utav våra absoluta favoritbeten till abborre. Även supereffektivt på gös.  Just denna storleken fiskas med fördel på ett dropshot-tackel men det går också med en mindre jiggskalle. Grymt bete som fungerar året om i alla vatten! Den ringformade kroppsstilen tillåter denna mask att projicera utseendet på en fet kropp medan kärnans väsentligt mindre diameter tillåter flexibilitet för att locka till hugg. Otroligt effektiv på abborre vid fiske med texas /carolina rigg. Främre delen är tjockare för att jiggen inte ska gå sönder lika lätt när man trär kroken genom den. Den är även så pass smal att du utan problem riggar den på en offset-krok. Otroligt effektiv på abborre vid fiske med texas / carolina rig. Även till drop shot samt wacky rig.

   Längd: 7,62 cm.
   12-pack

   The ringed body of the Lunker City Ribster Worm allows it to project the appearance of a fat body worm, while still retaining a small core, which ensures maximum flexibility. It’s super slinky tail section and cupped willow leaf tail sashay seductively on the fall, and move with the slightest twitch of the rod. The Ribster also solves the rigging issues associated with many ringed or ribbed worms by providing a bulkier core toward the head of the bait. This helps stop you hook points from tearing loose or sliding out as easily. Available in a variety of colors, the Lunker City Ribster Worm is first and foremost a drop shot worm, but is also a great choice on variety of other rigs, including a shaky head, traditional jighead or Texas rig.
   Lenght: 7,62 cm
   12 pack  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Lunker City Ned Head Green Pumpkin
  Ned Head Jig Head, som är idealisk för finess och den mycket populära Ned-riggtekni...
  99 kr 119 kr
  17
  Lunker City SwimFish 7 cm
  Detta Swimbait bringar fram en äkta betesfisk profil tillsammans med en förföriskt ...
  99 kr 119 kr
  Lunker City Ned Head Black
  Ned Head Jig Head, som är idealisk för finess och den mycket populära Ned-riggtekni...
  99 kr 119 kr
  8
  Lunker City Grubster 7 cm
  Grubster är en ringad, fetformad "larv" som delar den simmande aktionen och fiskfångande...
  109 kr 119 kr

  Andra köpte även

  48
  SvartZonker McRubber 21cm
  McRubber är förmodligen ett av världens mest efterfrågade gummibeten. Med en o...
  fr. 39 kr fr. 75 kr
  20
  Z-Man Scented Jerk ShadZ 10 cm
  Z-Man Scented Jerk Shadz är en saltimpregnerat mjukt jerkbait med en livlig split-tail-design...
  79 kr 99 kr
  7
  TrueGlide Guppie 13,5 cm
  Guppies kompakta och konvexa kroppsform ger god krokningsförmåga, krokspetsarna hamnar a...
  279 kr 299 kr
  18
  Westin ShadTeez 27cm
  ShadTeez är ett grymt gummibete till storgäddan.
  89 kr 109 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB