8
Lunker City Grubster 7 cm i gruppen Fiskedrag / NED Beten , Maskar & Stickbaits hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Lunker City Grubster 234)
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm
Lunker City Grubster 7 cm

Lunker City Grubster 7 cm

Grubster är en ringad, fetformad "larv" som delar den simmande aktionen och fiskfångande arv från SwimFish och Swimmin´Ribster. 7 centimetaren är en dödlig version på Abborre, Gös och Öring. Fiskas antingen med vanlig jiggskalle eller på texas-, carolina- eller dropshot-rig. Originalet på 7cm, var inne på 3 år av utveckling och provfiske innan den blev introducerad på maknaden. Över åren så tog vi lärdom av denna succé och gjorde den större varianten på 11cm, byggd för tyngre riggar och för rovfisken med större aptit. Storebrorsan på 11cm var designad som ett vanligt swimbait under djupare förhållanden, funkar på samma sätt med egentligen alla metoder.Med en unik design och gjord av en special gummiformula så ger det betet egenskapen av att tailen fungerar i alla hastigheter, även med de lättaste jiggskallarna. Låt den simma och Grubstern imiterar en liten betefisk. Dunka den i botten och för fisken blir den till en kärfta, igel, nymph eller simpa! Det ultimata finessbetet som predatorerna i dina vatten snart kommer få smaka på ordentligt!

Mer information
Artnr: Lunker City Grubster 234
 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • Grubster är en ringad, fetformad "larv" som delar den simmande aktionen och fiskfångande arv från SwimFish och Swimmin´Ribster. 7 centimetaren är en dödlig version på Abborre, Gös och Öring. Fiskas antingen med vanlig jiggskalle eller på texas-, carolina- eller dropshot-rig. Originalet på 7cm, var inne på 3 år av utveckling och provfiske innan den blev introducerad på maknaden. Över åren så tog vi lärdom av denna succé och gjorde den större varianten på 11cm, byggd för tyngre riggar och för rovfisken med större aptit. Storebrorsan på 11cm var designad som ett vanligt swimbait under djupare förhållanden, funkar på samma sätt med egentligen alla metoder. Med en unik design och gjord av en special gummiformula så ger det betet egenskapen av att tailen fungerar i alla hastigheter, även med de lättaste jiggskallarna. Låt den simma och Grubstern imiterar en liten betefisk. Dunka den i botten och för fisken blir den till en kärfta, igel, nymph eller simpa! Det ultimata finessbetet som predatorerna i dina vatten snart kommer få smaka på ordentligt!

   • 10-pack
   • 7 cm

   Available in 5 cm and 7 cm. The Grubster is constructed with ribs all the way through and with a large paddle tail. This gives a unique action that seems to attract most predatory fish to strike. Try the smaller ones on Perch and Trout. The larger ones are excellent for large Perch and Pikeperch. The Grubster is constructed with ribs all the way through and with a hefty paddle tail. This provides a unique action that seems to attract most predatory fish to bite. Try the smaller ones on Perch and Trout. The larger ones are perfect for large Perch and Pikeperch. 
   The 7 cm model comes in 10 packs and is available in 9 colors.
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Lunker City Ned Head Green Pumpkin
  Ned Head Jig Head, som är idealisk för finess och den mycket populära Ned-riggtekni...
  99 kr 119 kr
  8
  Lunker City Swimmin Ribster 10cm
  Lunker City Swimmin Ribster är en 10cm lång jigg som tagit Sverige med storm. En jigg so...
  109 kr 119 kr
  17
  Lunker City SwimFish 7 cm
  Detta Swimbait bringar fram en äkta betesfisk profil tillsammans med en förföriskt ...
  99 kr 119 kr
  8
  Lunker City Fin-S Fish 10 cm
  Fin-S Fish från Lunker City är redan en modern klassiker. Ett superbete med rak kluven s...
  109 kr 119 kr

  Andra köpte även

  Bass Matrix Flötesstopp Gul
  Ett flötesstopp är ett perfekt fisketillbehör för att stoppa exempelvis ett fl...
  25 kr 29 kr
  Bite Of Bleak Blade Jig 4/0
  Bladen skapar vibrationer och ger betet en skadad och oförutsägbar gång till din fa...
  75 kr 85 kr
  Köfi Roach Shad 14 cm
  Storbror i Roach familjen, men fångar BYSKT med fisk.
  89 kr 99 kr
  Geecrack Pindy 2,8 inch
  Pintail jiggar har blivit allt mer populära bland abborrfiskare tack vare sin betesfisk-likna...
  119 kr 139 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB