13
Ubait Super Sorken i gruppen Fiskedrag / Gäddjiggar hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Super Sorken)
Ubait Super Sorken

Ubait Super Sorken

Super Sorken är en unik blandning av träbucktail och en gummitail som ger en simmande rörelse under invevning som är ett nästan oemotståndligt mål för hungriga gäddor!Detta är ett unikt design och samarbete mellan Storgädda Specialisten Patrick Granudd och Jgcob Magnusson på UbaitSuper Sorken kan fiskas otroligt långsamt med full kontroll i tufft väder och dess fantastiska egenskaper att trycka vatten gör detta till en riktig storfisk magnet. Tailen är en U-Curl 40 cm som sitter försedd arbetar i nästan stilla tillstånd. Tailen sitter fast med en Shallow screw och tillåter enkel och snabb modifiering. Super Sorken är optimal att vikta med Tungsten Fastach sinker för varierat djup. Samtliga beten är bundna för hand i hemma i Patriks snickarboa.  Extremt coolt och den absolut högsta kvalité.  Gillar Du f ex att fiska med Miuras Mouse kommer Du bli extremt glad för att fiska detta Fantombete.

  Mer information
  Artnr: Super Sorken
   
  Antal: 
  • Varianter
  • Ubait Super Sorken - Pike
   699 kr 799 kr
   Köp!
   Info
   Ubait Super Sorken - Sunshine
   699 kr 799 kr
   Köp!
   Info
  • Produktinformation
   • Super Sorken är en unik blandning av träbucktail och en gummitail som ger en simmande rörelse under invevning som är ett nästan oemotståndligt mål för hungriga gäddor! Detta är ett unikt design och samarbete mellan Storgädda Specialisten Patrick Granudd och Jgcob Magnusson på UbaitSuper Sorken kan fiskas otroligt långsamt med full kontroll i tufft väder och dess fantastiska egenskaper att trycka vatten gör detta till en riktig storfisk magnet. Tailen är en U-Curl 40 cm som sitter försedd arbetar i nästan stilla tillstånd. Tailen sitter fast med en Shallow screw och tillåter enkel och snabb modifiering. Super Sorken är optimal att vikta med Tungsten Fastach sinker för varierat djup. Samtliga beten är bundna för hand i hemma i Patriks snickarboa.  Extremt coolt och den absolut högsta kvalité.  Gillar Du f ex att fiska med Miuras Mouse kommer Du bli extremt glad för att fiska detta Fantombete.

    • Längd: 12 cm plus svansen
    • Vikt: 70 gram plus svansen

    The Super Sorken is a unique combination of a wooden bucktail and a rubber tail that provides a swimming motion during weaving that is an almost irresistible target for hungry pike! This is a unique design and collaboration between Pike Specialist Patrick Granudd and Jgcob Magnusson at UbaitThe Super Sorken can be fished incredibly slowly with full control in rough weather and its fantastic water pushing properties make this a real big fish magnet. The tail is a U-Curl 40 cm that sits equipped and works in an almost stationary state. The tail is fixed with a Shallow screw and allows easy and quick modification. Super Sorken is optimal to weight with Tungsten Fastach sinker for varied depth. All lures are tied by hand at home in Patrik's carpenter's shed. Extremely cool and the absolute highest quality. For example, if you like fishing with Miura's Mouse, you will be extremely happy to fish this Phantom Bait.

    * Length: 12 cm plus the tail

    * Weight: 70 grams plus the tail

   • Kundomdömen
   • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

   Kampanjvara

   Kampanj:
   Antal:
   0
   Kampanjstart:
   Kampanjstopp:

   Se fler varor

   Ubait U-Shad 25 cm
   U-Shad från U-BAiT är ett nytt gummibete framtaget av Jacob Magnusson som tidigare tagit...
   fr. 199 kr
   Ubait U-CuRL
   U-CUrL från U-BAiT är ett nytt mjukt Gummibete utvecklat av Jacob Magnusson, som har utv...
   269 kr 299 kr
   Ubait U-Shad REX 38cm 575g
   U-Shad REX 38cm från U-BAiT är en ny GIGANTISK mjuk plastbeten utvecklad av Jacob Magnus...
   599 kr 699 kr
   Ubait U-Shad 22 cm
   U-Shad från U-BAiT är ett nytt gummibete framtaget av Jacob Magnusson som tidigare tagit...
   179 kr 209 kr

   Andra köpte även

   Bite Of Bleak Bladed Jig 3/0
   Bite of Bleak Blade Jig är ett chatterbait med skalle i tungsten. Ett mångsidigt bete so...
   75 kr 85 kr
   Westim ShadTeez 9 cm
   ShadTeez är ett stekhet bete till fisket efter abborre och gös!
   19 kr 25 kr
   Juhlin Baits Bull Jerk
   Bull Jerk från Juhlin Baits, handgjorda träbeten som gäddan kommer älska!
   399 kr 429 kr
   Z-Man Chatterbait Original 10 Gr
   The Original från Z-Man är det originala Chatterbait som alltid har lkeveread stora fiskar
   79 kr 89 kr
   30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
   Sporting

   Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

   ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB