Visa filter Dölj filter
Filtrera på kategori
Filtrera på varumärke
Filtrera på pris

Mete & Karpfiske

PopUp Tackle - Sveriges bästa butik för meteprylar med ett sortiment utöver det vanliga PopUp Tackle finner du numera under sporting.se! För att kunna ge en så komplett webbshop som möjligt kom det sig naturligt att samla hela sportingfamilen på ett och samma ställe.
Bass Matrix Flötesstopp Gul
Ett flötesstopp är ett perfekt fisketillbehör för att stoppa exempelvis ett fl...
25 kr 29 kr
Fox Camo Carp Bucket
Fox superfina camo hinkar, perfekta att transportera mäsk, pellets, boilies eller partiklar till f...
109 kr 129 kr
Fox Deadbait Punch & Foams
119 kr 139 kr
Köp!
Info
Fox Fluted Slider
Detta är en mycket bra modell för dig som vill fiska med ett litet flöte som bä...
fr. 49 kr fr. 69 kr
Fox Inline Troller Clear
Konstruerat så att det inte glider ner mot betesfisken ens vid hög trollingfart.
59 kr 69 kr
Fox Paternoster Sunk Floats
Använd detta sub-float till bottenmete när du vill ha upp betesfisken eller linan fr...
59 kr 69 kr
Fox Stubby Slider
Detta är en mycket bra modell för dig som vill fiska med ett litet flöte som bä...
59 kr 69 kr
67
JRC Easy Retriev Spod
En smart designad spod som är extremt enkel att veva hem
49 kr 149 kr
Köp!
Info
67
JRC Radar CX Alarm Set 3+1
Ett komplett kit med 3 larm och receiver i en smart hard case.
1299 kr 3996 kr
70
Leech Sporting SE Custom
Vår egna design på Leech! Nu till ett kanonpris
299 kr 999 kr
Köp!
Info
Solar Quiverlock
199 kr 399 kr
Med Sveriges bredaste sortiment av mete så som utrustning, tillbehör och beten för mete, specimenfiske och karpfiske levererar vi snabbt marknadsledande produkter till oslagbara priser med postorder till hela norra Europa. PopUp Tackle startades redan 1992 och sedan dess har specimenmete, karpmete, predatormete och mete i allmänhet varit vår specialitet samtidigt som snabb sercice och oslagbara priser på postorder är vad vi är bäst på. Vårt mål är fortfarande i dag att erbjuda Sveriges bredaste metesortiment till marknadens bästa priser skickat snabbt och smidigt direkt hem till dig. Våra varumärken är Aqua products, Fox, JRC, Nash Tackle, Trakker, Cygnet, Drennan, Matrix, CC Moore, Energy, Kiana Carp, Marcel van den Eyde, Nash Baits, Northern Baits, Gardner, Korda, Fox predator, BFT, Leech, Century, Petzl, Hard Mono, Delkim, Enterprise Tackle, Rig Marole, Nick 95, Solar Tackle, Greys, Hardy, Shimano, Penn, Daiwa, ABU Garcia, Kryston, Spomb, Salter Brecknell, Reuben Heaton, ACE mfl...Passa på och bli vän med oss på Facebook
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB