Visa filter Dölj filter
Välj Kategori
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Kläder

Oavsett vad man fiskar så behöver man bra kläder, kanske särskilt vid flugfiske. Vi har ett brett sortiment av beklädning, allt ifrån underställ till varma jackor och byxor. Det värsta som finns när man är ute i naturen och fiskar är att vara blöt och frusen på grund av dåliga kläder. I vårt breda sortiment så finner du kläder i alla möjliga prisklasser och av olika kvalit för att passa just dig.
Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove
Fish Monkey Bauers Grandma Wool Glove, en fantastisk handske från Fish monkey, designad av Ni...
339 kr 339 kr
Grundéns Sea Knit Boat Shoe Coastal Blue
Nya Coola Coastal Blue färgen på Grundéns Sea Knit Boat Shoe är sköna, va...
1099 kr 1299 kr
Under beklädning så finner du kläder från en mängd olika märken. Vi säljer otroligt mycket kläder från Simms, Patagonia, Vision, Geoff Andersson och många fler. Vi tycker att det är viktigt att klä sig bra i många olika lager och har därför ett brett sortiment av underställ. Vi har underställ i flera prisklasser med allt från bomull till riktigt fina underställ i merinoull. Går man upp till lager två eller mellanställ så finns det en uppsjö att välja mellan. En favorit hos oss i personalen är Primaloft-ställen som håller värmen inne fantastiskt bra. Vi har även givetvis många mellanlager i fleece och bomull och mycket mer.

Annan beklädning som vi säljer mycket av är tröjor av olika slag. Vi har lite olika hoodies från lite olika märken som håller dig varm ute vid vattnet. Vi har också ett riktigt brett sortiment av t-shirts och skjortor för de lite varmare dagarna. Givetvis säljer vi shorts och byxor i alla dess former, det ska finnas något som passar just dig!

Till de lite kallare och ruggiga dagarna så säljer vi otroligt fina skalkläder! Vi har byxor och jackor, både löst och i kompletta ställ i alla möjliga prisklasser. Vi har fantastiskt fina ställ från Geoff Andersson, Westin och givetvis Simms. För dig som vadar så har vi ett brett utbud av vadarjackor. Det finns både tunnare och välfodrade vadarjackor för användning året runt. För de regnigare dagarna så säljer vi även regnställ, regnjackor och regnbyxor. Under beklädning finner du även mängder av skor, vantar, mössor, kepsar och mycket mycket mer. Här finns de fiskekläder som just du behöver till ditt fiske!
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB