Visa filter Dölj filter
välj varumärke
Filtrera på pris

Vadare

Det finns vadare av alla typer och modeller på marknaden i dagsläget. Anledningen är att du ska hitta något som passar till just ditt fiske.

Vadar man bara någon vecka om året och kommer använda vadarna ibland så är vadarbyxor från Vision ett väldigt bra alternativ. Det är vadarbyxor som håller hög kvalit utan att kosta en halv förmögenhet. Dem har även lite häftiga sömmlösa byxor som verkligen platsar i toppsegmentet av vadare på marknaden.

Simms är ett annat varumärke vi lagerför. Simms gör troligtvis marknadens finaste vadare med livstids garanti och har även de flesta modeller i Gore-Tex för extra bra andninsförmåga.

Letar man efter Neoprenevadare så finns även det här, både med skor och neoprenesockar.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB